lauantai 19. tammikuuta 2019

Onko huono päivä?


No ei o enää :D

Tää siis jatkoa sille edelliselle postaukselle. Aini, hästäg: ylpeätäti!

Enskerralla sit jotai älykkäämpää.

(nooot!)

Pääkalloja

Kaikki tietää(tietäähän?) että mie sain miu rakkaalta terapeutilta kolkytvuotislahjaks Bärtilin. Bärtil on pääkallo. Hän on tässä:


Mutta missä muualla voi olla pääkalloja?

No, esimerkiksi voi olla pääkallolasinalunen:


Tän ihanan tuotteen miu ihana ystävä on askarrellu miule huomattuaan miun kahvikupin jäljet tässä keittiön pöydässä, tietsikan edessä.. (Kyllä, täällä on käyny joku fyysisellä vierailulla! Kyllä, tämä oli jälleen kuitti :D)

Sitte voi olla pääkallohaalari:


Tää on esiintyny täällä ennenki ja taas on aika muistuttaa kuinka ihana ja lämmin kotiasu tää on!

Siiiiit voi tietty olla pääkallopikari:


Aion kasvattaa tuohon jotai yrttejä keväällä, ni sit näyttää, niinku sillä ois tukkaa :D Meinasin ostaa ihan oikeeta yrttimultaaki sitä varte. (Tässäkohtaa mainittakoon ihan aiheen vierestä, että yritin myös kasvattaa valkosipulia, ku miu sipulinkynnet oli alkanu itää. Onnistuko? No ei..ne vaan homehtu tuohon multaan ja nyt koko kämppä haisee valkosipulilta. Toisaalta, en ois ikinä antanu itelleni anteeks, jos en ois yrittäny. Vielä pitäis kerätä energiaa, että jaksasin kaapia miu tieteellisen kokeilun bioroskikseen..)

Ja tässä loppukevennyksenä asia, mistä tää koko ajatus lähti. Eli siinä missä voi olla pääkallo Bärtil, pääkallolasinalunen,pääkallohaalari ja pääkallopikari, niin tietty voi olla myös pääkallokeli!

Kylmää talvea kaikille! :D


P.s. tän pikkukallon miu iskä on tuonu Kutna horasta. Ihana :)


lauantai 5. tammikuuta 2019

Kimmo ja Sirpa

Meillä on K:n kanssa aina välillä ilmassa sellasta, että tutustutaan toistemme lajeihin. Se toimii miun personal trainerina (lausutaan pärsonal treinör, sillee englantilaisittain!) ja mie sitte vien sen välillä kokeilemaan miun leipälajia.. Tänään osat oli näin päin. Haluutteko tietää mite meillä meni?

Tallilta löytyy aina tälläsiä perushevosia, joilla ihmissusikin voi harrastaa. Tällä kertaa Meri-Lapin hevospalvelun riveistä löytyi huippuratsu, Carmella aka yleis-Sirpa. Sirpalle käy kaikki, joten siitä sitten..

Noh, 

Eka haettii tietty ratsu tarhasta:




No ei, vaan:




Ratsu pihalle ja..


..sitten asiaan:



Yritin siinä selittää että mite siellä hevosen selässä pitäs olla, kun se menee yhtää reippaammin. K:n mielestä siellä on täysin mahdotonta istua. Totesin sille, että sitä kutsutaan ratsastamiseks. Että jos siellä on nyt joku, joka on sitä mieltä, että hevosen selässä vaan istutaan, eikä se ole oikeeta urheilua, niin voitte kysyä (oikeelta urheilijalta) mitä mieltä se on aiheesta :D


Kumpikin selvisi ehjin nahoin..



..lähes..


Hieno laji, kysykää vaikka K:lta :D










torstai 3. tammikuuta 2019

Mikä sinua on liikuttanut tänään?

K vastas tähän, että "auto".

Haha. En hakenu sitä(tai siis periaatteessaha se on ihan mite sen tahtoo nähä..) vaan sillee henkisesti liikuttanu.

Itellä se on tässä:


Pesin pyykkiä ja sitä liikutuksen määrää ku havaitsin niitä koneesta pois repiessäni, että miu karvis-sukka oli menny kaikessa siinä linkouksessa turvaan tuonne pesupalloon! Siellä se oli kerällä ihan ku jossai pesässä. Ihana.

Ei miula muuta. Halusin vaa jakaa tän liikkis-asian teiän kanssa :D