lauantai 19. tammikuuta 2019

Pääkalloja

Kaikki tietää(tietäähän?) että mie sain miu rakkaalta terapeutilta kolkytvuotislahjaks Bärtilin. Bärtil on pääkallo. Hän on tässä:


Mutta missä muualla voi olla pääkalloja?

No, esimerkiksi voi olla pääkallolasinalunen:


Tän ihanan tuotteen miu ihana ystävä on askarrellu miule huomattuaan miun kahvikupin jäljet tässä keittiön pöydässä, tietsikan edessä.. (Kyllä, täällä on käyny joku fyysisellä vierailulla! Kyllä, tämä oli jälleen kuitti :D)

Sitte voi olla pääkallohaalari:


Tää on esiintyny täällä ennenki ja taas on aika muistuttaa kuinka ihana ja lämmin kotiasu tää on!

Siiiiit voi tietty olla pääkallopikari:


Aion kasvattaa tuohon jotai yrttejä keväällä, ni sit näyttää, niinku sillä ois tukkaa :D Meinasin ostaa ihan oikeeta yrttimultaaki sitä varte. (Tässäkohtaa mainittakoon ihan aiheen vierestä, että yritin myös kasvattaa valkosipulia, ku miu sipulinkynnet oli alkanu itää. Onnistuko? No ei..ne vaan homehtu tuohon multaan ja nyt koko kämppä haisee valkosipulilta. Toisaalta, en ois ikinä antanu itelleni anteeks, jos en ois yrittäny. Vielä pitäis kerätä energiaa, että jaksasin kaapia miu tieteellisen kokeilun bioroskikseen..)

Ja tässä loppukevennyksenä asia, mistä tää koko ajatus lähti. Eli siinä missä voi olla pääkallo Bärtil, pääkallolasinalunen,pääkallohaalari ja pääkallopikari, niin tietty voi olla myös pääkallokeli!

Kylmää talvea kaikille! :D


P.s. tän pikkukallon miu iskä on tuonu Kutna horasta. Ihana :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti