sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Pierutyypit

Noni, nyt ollaa taas nii asian ytimessä, että ei mitää järkee!

Mie varotan reilusti etukäteen, taas kerran, että jos pieruhuumori ei iske, ni älä hyvä ihminen lue pitemmälle. Jää sitte miustaki sellanen hyvä kuva, ajatus sellasesta suht normaalista ihmisestä, jolla on harva tukka ja ystävällinen asenne elämään. Joku sellanen normaali ihminen, joka ei keksi huumoria jostain niin brutaalista aiheesta, ku pieru. (Hih hih..)

Jos edelleen luet tätä, joko tunnet miut tosi hyvin ja tiedät, että miu mielikuvitus nyt vaan on vähän sairas tai sitte et vaan tajua omaa parastas, että jättäisit lukematta..

Joku varmaa muistaa sellasen kiertoviestin(kun sähköposti oli vielä voimissaan)jossa oli kakkatyyppejä? No mie vein asian astetta pidemmälle ja keksin teiän riemuks PIERUTYYPIT! Tässä teille:


Tiedustelijapieru: Tää on se pieni tuhaus, jota pidetään yleisesti harmittomana, jopa hieman hassun hauskana pierutyyppinä. Äänenä sen voi kuulla, jos on tarpeeksi hiljaista. Tiedustelijapieru on kuin se ala-asteen pienin oppilas, joka on lähetetty soittamaan tädin ovikelloa muiden kytätessä pusikossa valmiina juoksemaan karkuun. Tiedustelijaa seuraa usein useampi, isompi, vahvempi ja äänekkäämpi tuhaus, joten älä anna pienen ja "hassunhauskan"tiedustelijapierun hämätä. Se on nimensä mukaisesti lähetetty edeltä varmistamaan, että reitti on auki..

Ninjapieru: Ei päästä ääntä, ei aiheuta vatsanväänteitä, ei turvota, ei möyri, eikä vaadi fyysisiä ponnistuksia päästäkseen vapauteen. Hiljainen ja tappava. Siltä se ainakin haisee. Sen tuloa ei voi tietää etukäteen. Tulee useimmiten kauppajonossa, kun kuvittelet päästäväsi pienen, harmittoman tiedustelijan. Ehdit jo riemuita kuinka äänettömästi onnistuitkaan päästämään sen ulos kunnes tajuat tehneesi pahan virheen ninjan alkaessa levittäytyä ympäröivään ilmatilaan.

Lost in Colon: Vapaasti suomennettuna: "eksynyt paksusuoleen." Kiertää ympyrää suolistossa mutta ei aina muista uuden mutkan kohdalla kummasta suunnasta oli tulossa ja kumpaan suuntaan menossa. Ei siis mikään varsinainen pierutyyppien Einstein. Tuntuu möyrimisenä koko ylävartalon alueella mutta ei haise tai päästä ääntä, koska ei löydä ikinä tietään ulos, vaan haihtuu lopulta pois. Kukaan ei oikein tiedä mihin kaasu nyt voi noin vain haihtua ihmisen sisällä mutta on esitetty teorioita, että Lost in Colon-pieru pakenisi kuitenkin loppujen lopuksi ulos jostain ruumiinaukosta. Nolona eksyilystään tekee sen kuitenkin niin huomaamatta, että kukaan ei tätä havaitse. Yksi yleisimmistä pierutyypeistä silloin, kun pitäisi mahtua jo muutoinkin vähän tiukkaan juhlamekkoon. Turvottaa koko kroppasi väliltä kolmas kylkiluu-polvilumpio. Saatat toisinaan huomata makaavasi maassa kierien ja vatsaasi painellen, ajatuksena ohjata Lost in colonia oikeaan suuntaan. Tiedät tämän toivottomaksi mutta teet sitä silti..

Salamasotapieru, tunnetaan myös natsien käyttämästä nimestä "Blitzkrieg": Sodan aikana Saksan taktiikka salamasodassa oli nelivaiheinen: Vihollisen pehmittäminen, aukko vihollisen linjoihin, hyökkäys syvemmälle ja vihollisen tuhoaminen. Tähän harvinaiseen mutta melko varmasti tappavaan pierutyyppiin sovellettuna vaiheet ovat: Syö jotain varmasti pierettävää, sulattele sitä hetki, lataa ase, laukaise. Nopea, haisee satavarmati ja tappaa tai vähintään tainnuttaa kaiken n.3,8 kilometrin säteellä laukaisupaikasta. Ei petä koskaan. Tämä pieru ei tule vahingossa!

Märkäpieru: Tulee usein yhdessä märän kakan kanssa, voi olla vaikeaa erottaa näitä kahta. Jättää niin pöntön reunoille kuin vessan seiniinkin siistijälle syyn tulla taas huomenna töihin. Tätä esiintyy kaikissa haju- ja ääniluokituksissa, joskin täysin äänetöntä märkäpierua tuskin on.

Porilaisten marssi-pieru: Vaatii harjoitusta ja hernerokkaa mutta onnistuu varmasti kaikilta, joilla on vähänkään rytmitajua. Pieruainesta  tulee olla riittävästi, jotta sen voi päästellä jonkun tutun marssin tahtiin. Porilaisten marssi toimii varmasti aina mutta tässä on vain oma mielikuvitus rajana. Kokeneempien tiedetää piereskelleen jopa valssin tahtiin! Tämä on varma tunnelmankohottaja vaikka tylsillä coktail-kutsuilla x) (Tai sitten ei..)

Jäikö joku puuttumaan?

Tässä vielä varoituksen sana:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti