maanantai 5. elokuuta 2024

Miu sisko


Se läksytti miuta viikonloppuna aiheesta, että se ei ollu saanu tarpeeks huomiota miu kesäpostauksissa. Ei auttanu vaikka yritin kertoo, että mei Tukholman reissusta ois tulossa vielä yks kokonainen postaus.. Eih. No, eikai siinä, korjataan asia!

Eli ootteko koskaan miettiny millanen hahmo tää R&Es groupin toinen perustajajäsen oikeen on? No mie esittelen hänet nyt teille, ni voitte ite miettiä ollaanko myö oikeesti siskoksia vai onko toisen tuonu haikara ja toisen.. harakka.

Ensinnäki, S o hahmo joka voi alottaa Toffifee-karkit toiselta laidalta, vaikka eka rivi on otettu tästä päästä. Tässä havainnekuvat:


Tässä se säätää muute vaa jotai: 



( En tiiä miks miula o tälläsiä kuvia miu puhelimessa.. Tää on hetki ennenku tein jonku superepäonnisen ig-stoorin. En koskaan tee niitä ja ihan syystä..)

Sitäpaitsi tällä nimenomaisella kuvanottohetkellä miule selvis, että se ei juurikaan välitä Toffifeesta. Siis siinä o kaikki kohillaan, on suklaata, toffeeta, pähkinää ja nougatia ja TÄÄ SANOO ETTÄ EI JUURIKAAN VÄLITÄ MOISESTA?! Se ostaa myös niitä Panda-lakuja, niitä joissa hyvä suklaa on pilattu laittamalla sitä lakritsan päälle. Tää on siis kyllä yks selvä merkki siitä että jompi kumpi meistä on adoptoitu suoraan joltai sorsapesueelta..

Tässä myös suora tilannekuva voittohetkeltä, kun mie manifestoin meille tyhmän tietovisan lohdutuspalkintovoittopalkinnon. Pahaa cavaa ja sitä toffifeeta(joka on muute varmana myös jollai lailla jonku firman, joka saa edelleen tulonsa idästä, joten eiköhän seki o kiellettyjen herkkujen listalla mutta jos nyt palkinnoks saa ni..). Toki se Cava alko maistua vähä paremmalta loppua kohti mutta ei hyvältä kuitenkaa. 


S ois halunnu kattoo vastauksen googlesta mut mie kielsin. Se oli hetken aikaa vähä harmissaan siitä mutta tyyty tähä lohdutuspalkintoon sitte ihan joo suht onnellisena..

Miu sisko on kaikkien muiden hyvien ominaisuuksiensa lisäks ammattikehtaaja. Se esimerkiks kysy viikonloppuna Lepran Prisman kesäpojalta mistä löytyy ämpäreitä. Mie olin valmis jo ostamaa tylsän valkosen ämpärin, joita oli siinä tarjolla mutta kesäpoika ohjas meiät sitte takahyllylle, jossa oli enemmä värivaihtoehtoja. Ihana pinkki ämpäri sieltä sit löytyki! Mie en yleensäkään kehtaa kysyä mitään, en valittaa mistään, en sanoa ei edes puhelinmyyjille, vaan kuuntelen niitten jutun aina loppuun enneks lyön luurin korvaan. S oli kehdannu jopa haastaa sähkömyyjän väittelyyn aiheesta "Sie et voi tietää mistä kohteesta miu vihreä sähkö tulee miu kahvinkeittimeen." 😵

Hän on myös sarjassamme se, joka ottaa buffet-pöydästä jälkkärimansikoita samalla kun ottaa alkuruokaa. Siis samalle lautaselle. Olin siinä iha vieressä ja kysyin voiko noi muka tehä ni kuulema voi, jos on ammattikehtaaja. 


(Miula oli tästä mansikka-asiasta parempiki kuva, siis sellanen missä se ei ollu vielä ehtiny syyä noita mansikoitaan mutta mennää nyt tällä..)

S on se, joka pystyy myös keksimään mitä uskomattomampia (elämän)tarinoita. Siis on miutaki siunattu jonkilaisella mielikuvituksella mutta yleensä jään meiän keskinäisessä kisailussa sanattomaks.. Tässä kuvassa on kana(pala). Epäonnellinen kana. Se kuulema muni työkseen, kunnes tuotanto loppu. Siitä se joutu kortistoon ja siellä olleessaan ja töitä hakiessaan meni siihen jonoon, josta luuli pääsevänsä töihin onnellisten kanojen kotieläinpihalle mutta nyt se on tossa.. Siis tossa haarukan päässä. (Kyllä, mie vaan kysyin mitä sie löysit sieltä tarjoilupöydästä..)


Sitä ei ikinä tarvii houkutella mihinkään hölmöilyyn.. (ammattikehtaaja kysy tätiä ottamaa meistä kuvan..) Mie oon meistä tuo joka istuu tossa padassa. Kyllä, kuvaa ei o muokattu, eikä varsinkaan rajattu. Yrittäkää kestää.

 

Se kesäpäivä, kun ootetaan muuta porukkaa tulemaan mestoille, on haettu kaupasta jo kolmatta kertaa uutta juomaa, ku entiset on loppu.. 


Se on kasvattanu kolme lasta, joista kaks tuntuu kasvavan joskus iha aikuisiks asti. Ne osaa jo vaikka mitä jänniä asioita. Ne kaks nuorinta siis, siitä miehestä jonka kanssa se asuu, en o aina iha varma. My brother from another mother.

 Miu, eli Jenni-tädin tehtäväks on jääny vaan keskustella elämän perusasioista kuten anaaliseksistä. Meillä oli myös kypsä väittely aiheesta: "Onko Jenni-täti opettanu lapset sanomaan k'rpäkarva." Ja edelleen, näiden todistajien ja tämän sekalaisen seurakunnan läsnäollessa vannon että se oli MUNAkarva mitä mie niille opetin! Ei ton ikästen vielä kuulu osata mitää k...ä-sanoja!

Tässä kuvassa ne opettelee mistä sähkö tulee. Ehkä niistä tulee jonai päivänä ydinfyysikkoja eikä tubettajia, kuten tän hetkinen unelma-ammatti kuulema on..



Oon sanonu tän ennenki mutta matkaseuralaisessa on ääritärkeetä, että se jaksaa poseerata tuhat tuntia millo ruoka-aterian, millo drinkin ja täydellisen ilta-auringon kanssa. Näistä saa sitte unohtumattomia iigee-postauksia ja iki-ihania hästäggejä kuten #Vikingline #nytsitäalkoholia #mitähelvettiätääpinkkinesteoikeenon?? #jokosensaajuua #jokuonkussutohonlasiseinään #täälläonkylmä #mennäänhyttiinkusellejaehkäjonukkumaanki



 

Se on myös bongattu Puolalaisen kaupungin kaduilla juttelemassa tontuille!?


 

S on myös tosi hyvä munankäsittelijä. Lisäks se ajaa traktoria ja ruohonleikkuria siinä missä perheautoa ja Kelan-tukihakemuksiakin. Lisäks se osaa ampua oikeella aseella ja puolustaa tarvittaessa vaikka pikkusen raivollakin tärkeitä VIP-henkilöitä. Armeijan harmaiden lisäks se on bongattu myös mekossa ja.. tadaa.. BÄNDIPAIDASSA! (Huom: Kuva ei ole lavastettu! Siis mikään näistä kuvista. Tietenkään.)


 



S on nähty myös kurkistelemassa milloin missäkin.. Tän henkilön kanssa ei aina tiiä ollaanko virtuaalitodellisuudessa, fantasiamaailmassa, kylpylähotellin huoneessa, talvisodassa, merirosvolaivassa, Piru-hotellissa, taikametsässä vai iha vaa tässä tylsässä arjessa. 

  

Tähä loppuun vielä pätkä Kaija Koon laulusta:

"Jos siuta ei ois ollu, oisin keksiny siut. Ois siusta samanlainen tullut, mitään en ois muuttanut.."

Oot kun tää Möttönen. Pieni, suloinen mutta tuon ilmeen takana muhii ties mitä..

:D


Tässä oli nyt samalla meiän Tukholmareissu. Siitä voi sen verran sanoo, että sieläki kannattaa olla vähä kauemmin kun sen ruottin risteilyn verran.. 

Ehkä mie vielä joskus teen jonku järkevän postauksen..



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti