tiistai 13. kesäkuuta 2017

Taidetta taas

Miula on ollu tässä uutta taideprojektia.. Hauskaa, ku toine oli tollanen ihana haavemaailma, toiveena keijuja ja hevosia ja vaaleenpunasta. Mikä sen inspiroivampaa! No, okei, ajattelin, että keijuja ois helppo piirrellä.. Jooei. Ne näytti koko aja iha siltä ku ne ois pikku keijupilvessä. Piti maalata niitten naamat joku seittemäntoista kertaa uusiks :D No, iha hyviä niistä lopulta tuli. (En silti laita lähikuvaa..)








Näissä hommissa on hauskaa, ku ei o mitää sääntöjä tai rajotteita. Miu psyyke tykkää siitä. Sit ku joku menee pielee, ni maalaa siihe päälle vaan perhosen tai hevosen. Kui helppoo :D

Mut sitte toiselle oli toiveena legoja. Lempivärit keltanen ja vihree lego-tyyliin ja hahmotoiveena poliisit, palomiehet yms ammatit. No jostai syystä miu taiteellinen sielu halus maalata paljonpaljon sinisiä ukkoja?  Tässäkohtaa miusta alko jo tuntua, että osaan kohta lego-ukkojen anatomian ulkoa! En laittanu lähikuvaa tosta teräsmiehestä.. Mie vannon, että mallissa, jonka sain siihe, ni siinä sillä oli kanssa tollanen tuima ilme. K nauro puolisen tuntia putkeen miu tuotokselle :D Ja tuo pikku-ukko on tuola tasan sen takia, että puotin mustan pensselin siihe ja tietty siinä oli sitte musta läiskä, jota ei saanu millää piiloon.. Sovelsin. 



Oon myös soveltanu miu osaamista ruoanlaittoon. Tein piirakan:


Siinä on pohja, jossa osa jauhoista on korvattu pellavansiemenrouheella. Koska terveellisyys on muotia. (Ja pellava auttaa siihen, että kakka tulee nopsaa. Jos siis kärsii siitä, että se jotai ujostelee. Kakka siis.) Sit on vuohenjuustoa ja sen päällä pinaattikermaseos. Lisänä paahdettuja pinjansiemeniä. En mitannu mitää aineksia, tietenkää. Joten mitää reseptiä ei o antaa. Paistoin pohjaa jonkuu aikaa, sit loput täytteet ja hiillostin sitä uunissa vielä ajan x. Lopputulos: Koostumus oli täydellinen. Siitä sai leikattua sellasia superteräväreunasia palasia. Maku: Ei maistunu miltää. Aivan normaalia. Mutta puolustuksena täytynee sanoa, että miusta se on jo aika saavutus, että tekee vuohenjuustolla ja pinjansiemenillä täytetyn piirakan, joka ei maistu miltää :D (Paitsi ehkä vähä pinaattikeitolta.)

Näin meillä. Kivavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti