sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Miulla kauas menolippu oo´oo´ooo´o´on.

Muistatteko miu kaa samaa ala-astetta käyneet, että tota menolippua laulettii aika paljo. Olikoha se siks, että se on nuotiltaan jotenki helppo? Muutenhan se on iha vaa sitä meeeenooolippu-meeenoolippu-meenoolippuu-hokemista. Se on muuten jännä mite sitä ei tajuu lapsena hävetä puutteellista laulutaitoaan, vaan on hoilannu sielä iha liekeissä kaikki virret ja humpat ja menoliput. Siis jopa jossain näytelmässä oltii KOLMESTAA lavalla (se oli joku musikaali, esitettii kissoja) ja laulettii jotai. Mie, joka en pysy nuotissa ees ukko nooaa laulaessa. Huikeeta.

Tähä väliin myös työ, jotka ootte ollu miu kaa ala-asteella ja varmaa muutki, muistatte biisin "Vesivehmaan jenkka"? (Kuuntele juutuubista, jos ei nyt muistu mielee)No siitä sellanen hassu vitsi, että mitä yhteistä on Vesivehmaan jenkalla ja Hiroshiman atomipommilla? Ne ketkä ei tiiä tätä, joutuvat lukemaan miu matkapäivityksen loppuu, jotta saatte tietää :D

Nonni, miu piti kertoo teille miu kesälomasta. Tää ei o nyt mikää huippuhauska päivitys mutta jos jotakuta ei kiinnosta, ni vinkkinä, että tän sivun voi selata sillee tonne alas, että näkee suorilta vastauksen siihe vitsiin, eikä tartte lukee tätä koko juttua.

Mie tein näppärästi vuoronvaihdon ja tein kollegalle yövuoron to-pe, jotta pääsin lähtemään heti pe-aamuna ajelemaan Caligulalla kohti etelää. Koska ei ollu mitää muuta vaihtoehtoa, kun viettää tähänastisimman työurani kiireisin yövuoro, ei siinä siis paljo nukuttu. Tunti unta kalloon kotisohvalla ja tulta päin. Viihdytin itteeni soittelemalla kavereille, joten siinä se matka vierähti.

Hei tähä välii sellanen huomautus, jonka miu ah-niin-viisas elämänkumppani laukas tossa päivänä eräänä: Tiesittekö, että granaattiomenan nimi tulee sanoista "granaatti" ja "omena"?


Tässä kuvassa on tosin kaali, jolla on miu arskat päässä. Se ei sillee varsinaisesti liity aiheeseen :D

Noni, no mihi mie jäin? No ei mei matkasta tuonne Canadan maalle nyt mitää muuta ihmeellistä oikeestaa kannata mainita, kun että maisemat oli hienot! Toisaalta on ne hienot esim vanhan kanavan laidalla Mustolassaki, että eipä sillä. Tässä kuitenki nyt joitai paloja, alkaen Porvoosta:

VR:ää oottelen..

Hups, sehän tuli ja vei mennessään!


Helppoa. Ihan ku veis pikkupojalta kalan..


Sitte mentii! Täydet pointsit KLM:lle!


Kato, oltii jo tien päällä. Tää on pikkukaupungista nimeltä Hope. Syy miks se vetää hulluna turisteja on tän huippuhienon puuveistoksen lisäks sellanen jännä pikku fakta, että eka Rambo-elokuva on kuvattu sielä. 


Hopesta vähä home made-fudgea matkaevääks..


Vaikka mie en oikeestaa nautikkaan autolla matkailusta mutta välillä uskalsin jopa vähä rentoutua :D


Varokaa villieläimiä taukopaikoilla!


Edmonttonissa kauppakeskus, jonka sisällä oli mm.merirosvolaiva ja vesipuisto. Oispa ollu aikaa mennä uimaa!


Hotelli Matrixin viininmaisteluiltapäivä..


Tässä lehmä, joka roikkuu pillissä, joka ammuu, kun joku juo siitä. Pillistä siis. Tämä lehmä löytyy Helsinkiläisen ydinperheen kotoa. (Vähä herättelyä näihi matkakuviin..hih.)


Edelleen Edmontonissa. Tää o jonku jäähallin seinä.


Miks Suomen tiet ei o tälläsiä aakeita laakeita ja pitkiä?


Calgary. Ja tosiaan tuola päi maailmaa on vielä mietitty vakavissaan onko turvallista tulla puusta alas, ku Euroopassa on jo rakennettu valtavia kirkkoja, jostai Egyptin pyramidiarkkitehtuurista nyt puhumattakaan!


B&B majoitus o iha ku asuisit jonku kotona. Tosin tää oliki "jonku koti" :D Ihana paikka!


Oli sielä rantaaki..


Mitä ravintola-alan ammattilaiset on mieltä Margaritasta muovituopissa? Mutta jos reunus on kuitenki suolattu, niinku kuuluu?



Laittaisko ihmiset roskat roskii, jos roskikset ois aina näi symppiksiä?


Vancouver Aquarium ja meduusat. Oisin voinu tuijottaa noitten menoa vaikka koko päivän.


Ja mustekala :D


Ei kommentteja.


Tiesiks kaikki muut, että Kanadassa on sademetsiä?


Vähä korkeanpaikankammonsiedätystä..


Tuota riippusiltaa pitkin pääs puistoon..



Hieno reissu! Käytii lisäks kattoo valaita ja susia, tuola aquariumissa nähtii myös laiskiainen, lepakoita, hämähäkkejä, krokotiilejä,rentoileva saukko.. vaikka mitä! Hieno reissu! 

Enskerralla miula on taas jotai aivotonta päivitystä.


Kauniiksi lopuksi vastaus arvoitukseen mitä yhteistä oli siis Hiroshiman pommilla ja Vesivehmaan jenkalla: "Siinä meni nuoret sekä vanhat samanlailla.." Oon kauhee, tiedän mutta miuta tää aina vaan naurattaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti