lauantai 6. huhtikuuta 2019

Päivän pähkinä

Tässä kuvassa on 6 ihmistä, löydätkö ne kaikki?


Entäs löytyykö pöllöjen joukosta kissa?


Ha, tällästä täällä vähä viinipäissäni teille laittelen. Kerrottakoon tässä, kun nyt en jaksa tehä siitä erillistä postausta, että käytii tänää K:n kanssa meksikolaisella brunssilla Oulussa. Ei ollu mikää kutuloma, niinku miu terapeutti epäili, vaan ihan vaan kunhan keksittii tekemistä. Se brunssipaikka oli sellanen baari-ravintola-klubi, jossa on tosi boheemi meininki. On räsymattoja lattioilla, erilaiset pöydät ja mikä tärkeintä, erilaiset tuolit ja ruokana on myös vegaanivaihtoehtoja. Lautaset on jostai mummon varastoista kaivettuja, kaikki keskenään erilaisia, tietty! K:n mielestä ne oli ihan hanurista eikä se ehkä ihan ymmärtäny miu selvitystä aiheesta. Onhan jotku perus-Pentikin lautaset kivoja ja isoja mutta ne on liian valtavirtaa. Erilaiset, vähä pienet ja erikokoset on se juttu. Sama kahvikupeissa!

Tänä iltana siellä mestassa esiintyy "Risto". Ja ei, Risto ei soita regee-musaa, vaikka mie nii luulinki! No, enivei, otin tän boheeminäkökohdan huomioon etukäteen ja pukeuduin niin, etten vahingossakaan erotu joukosta. Yhdistin pelottomasti pinkit silmänrajaukset, miu isoäidin perintörannekorun ja muovisormuksen, sekä kirpparilöytöhameen, nintendo-kalsarit ja oranssit maiharit. Nuo maiharit on ollu miu lapsuudenkodissa sellasina jokapaikan kenkinä. Niillä o voinu mennä lenkille, baariin tai pulkkamäkeen. Nyt miu oli kuitenki viime reissulla pakko ottaa ne messiin, koska siellä kämpässä on käynnissä kokonaisvaltainen kon maritus ja villi veikkaus, että miu kengät saatto olla seuraavana sen listan kärjessä, jossa lukee: "Mitähän helvettiä näitäki o täällä säästelty??". 

No, enivei. Perillä havaitsin, että olin jo vähä liianki boheemi paikan muuhun asiakaskuntaan nähden. Onneks vessassa oli meikkaamassa joku goottipunkkari, että en ollu iha ainut. Muut oli iha normaaleja ihmisiä. Parhaiten ois soluttautunu joukkoon, jos ois ollu tukka ylänutturalla ja niki-verkkarit jalassa. Harmi ettei miula o tukkaa ja mustamäen torin niki-verkkarit on laitettu kiertoon jo enne milleniumia. Eli tää oli siis vähä ku ois ampunu hyttystä norsupyssyllä. Mut ei se mitää, ei ollu eka kerta. Eikä vika. 

Ei miulla muuta :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti