tiistai 24. syyskuuta 2019

Suojelusenkeli

En tiiä kuinka moni teistä uskoo Jumalaan, Jeesukseen, Saatanaan, yksisarvisiin, tarot-tulkintoihin, ennustajaeukkoihin, menninkäisiin tai suojelusenkeleihin mutta monet on sitä mieltä, että meillä kaikilla on jonkinlainen ylempi voima kulkemassa vierellä. Sitähä voi sitte tietysti miettiä, että miks se enkeli ei suojele niitä, jotka vaikka kuolee onnettomuuksissa tai muuta kauheeta? Ehkä se on sitte vaa samanlainen uskon asia, ku vaikka miks Jumala antaa kaikkee pahaa tapahtua.

Tähä vähä aiheeseen liipaten ennenku mennään noihin enkeleihin, niin onko teistä rakkaat lukijani moni havainnu, että universumissa eletään isojen muutosten ja myllerrysten aikaa? Mie ihmettelin jo hetki sitten, kuinka miu kaveripiirissä on jotenki paljo eroja, muuttoja, työpaikanvaihdoksia, asuntohankintoja ja myyntejä ja muita tälläsiä isompia asioita meneillään.. onneks on yks kihlauski, ettei mee ihan pelkäks eromeiningiks :D

Mie taian olla jotenki herkkä moiselle universumin kutsulle, ku oon ihan tulisilla hiilillä. Jotai muutosta tarttis saaha aikaan, vaikka kaikki on periaatteessa enemmän ku hyvin. Että mie kadehdin niitä ihmisiä, jotka on tienny 14 vuotiaana mitä ne tahtoo elämällään tehä, missä ne tahtoo asua, missä olla töissä ja saavuttavat sen tasaisen elon ja ovat vieläpä tyytyväisiä siihen. En tiiä. Vaikeeta.

Noo, enivei, ei miu pitäny teille nyt miu maailman ahdistuksista avautua vaan kertoo, että mistä tietää, että suojelusenkeli on lähellä tai yrittää muuten vaan ottaa yhteyttä. Eihän enkeleitä ole, eikä kummituksia, eikä peikkoja eikä Jeesusta, tietenkään mutta onhan se kaunis ajatus, että joku on lähellä, eikö?

-Höyhenet. Löydätkö joskus jostain höyhenen, jolle ei ole mitään loogista selitystä? (Tyyliin untuvatakki tai höyhentyyny räjähti just käsiin..)

-Löydätkö toistuvasti kolikoita vaikka kadulta?

-Tunnetko joskus jonkun hyvän tuoksun, vaikka et ole suihkutellut hajuvettä ja naapurikämpässäkin on ollut silakkalaatikkopäivä?

-Näyttääkö taivaalla leijuva pilvi enkeliltä, höyheneltä tai muulta mukavalta asialta, vaikka kukkaselta?

-Jääkö lapsi tai kotieläin tuijottamaan tyhjää ja mahdollisesti hymyileekin vielä itsekseen? (No, koira tai kissa tuskin hymyilee ja saattaahan se musti tai mirri tuijottaa vaikka pataan pudotettua nakkipalaa kovin intensiivisesti mutta jos mitään selittävää syytä ei ole tarjolla..)

-Oudosti käyttäytyvä elektroniikka. Meneekö tv itsekseen päälle? Valot sammuvat tai syttyvät? (Miule tapahtuu tätä aika paljon, että elekroniikka tökkii.. miu suojelusenkeli taitaa olla aika huumoriveikko??)

-Näetkö usein jotku tietyt toistuvat numerot esim 11:11, 333 tai 444? (katot kelloo aina sillo? Edessä ajavan auton rekkarissa nuo numerot, puhelinnumerossa tms? Mie näen usein numerot 13:13, siis katon usein kelloo siihe aikaa. En tiiä että onks tääki miu vinksahtaneen enkeliveikkosen huumoria vai puhdasta sattumaa..)

Nää voi siis kaikki olla joko hassua kuvitelmaa tai sitte siun suojelusenkeli yrittää ottaa yhteyttä. Enskerralla kun jotain outoa tapahtuu, pitäkäähän mieli avoimena, ei siitä haittaakaan ole ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti