keskiviikko 22. marraskuuta 2023

Ihan v*tun Zen

EI hitto, tekis melkei mieli laittaa kuva miu joulupannasta tännekki, koska paljastin sen pahimmalle(?) kilpailijallenikin jo (hyvässä kisahengessä puoliks juodulla valkkarilla ja kahella ginitonicilla oli osuuttaa paljasteluasiaan..) mut ei, se ois huijaamista! Sen verran voin kyllä mainita aiheesta, että kyllä, tästä tulee verinen taistelu, jälleen! Ja oon samaa aikaa sekä vähä huolissani, että tosi ylpee miu siskon huikeeta vauhtia kehittyneistä käsityötaidoista! Kuka ois uskonu, että sieltä se askartelija kuoriutuu kovan, siis kivikovan kuoren alta :D

No, se siitä. Stay tuned (käytinks mie tätä sanontaa jo edellisessä postauksessa.. apua, noloo jos käytin!) aiheesta mutta nyt mennää tän päivän juttuihin, eli.. 

V*tuttaako? (Vähä niinku se lapsuusajan sarja Pelottaako?) Jokaisella on omat keinonsa selvitä vaikeista ajoista, mielen sumuisista hetkistä ja siitä henkistä pääomaa kuluttavasta ketutuksesta. Miula on ihania ystäviä, jotka on kulkenu miu rinnalla kyllä läpi sellasten elämän myrskyjen että huh! Ne ihmiset kyllä tietää tämän, joten ei mennä tässä nyt siihen. Sensijaan miula on tässä nyt tarjolla ihan lyömätön hyvänmielen kirjasuositus teille, joita v*tuttaa!

Kirjan nimi on :


Tuo kuva on kirjan alkuaukeamalta. Taustalla miu batman-lakanat, joten tästä voikin arvata, että täytän tätä kirjaa aina sängyssä, illalla enne nukkumaan menoa. Eli sillo viimeistää pitää käsitellä kaikki aiheet, jotka vielä mieltä painaa. Viimeks eilen kirjottelin tätä, luin noita välitekstejä ja hymyilin :)

Kirjassa on tosiaan paljon kohtia, joihin kirjotellaan ite ja sit on kaikkia tälläsiä tärkeitä elämänohjeita: 









En nyt hirveesti paljasta miu syvimpiä vi*utuksen aiheita mutta tässä nyt tälläsiä haaveita, jotka voi kertoo koko maailmalle. Ja kyllä, aion toteuttaa nuo, ihan hetikohta kun saan rahaa ja lomaa :D 


Suosittelen tätä opusta kaikille, joilla riittää huumorintaju ja jotka on valmiita käsittelemään omia kyrpiintymisen tuntemuksiaan ja kirjottamaan niitä paperille. Ikäviä asioita kun pitää käsitellä, tavalla tai toisella. Ne ei mee pois sillä että niitä ei ajattele tai että yrittää vaa unohtaa ne. Ha, mikä klisee, vähä niinku Carpe diem ja sielä sekin vaa miu mukana kulkee..


Jätän nyt surut, murheet, huolet, vitutukset ja muut ikävät asiat taakse ja suuntaan salille nyrkkeilemään. Toivottavasti sielä ei olis ketää muuta! Haloo, kohtalo, puhun siule, toteuta tämä toive!

Tosiaan, nyrkkeily ja esim body combat on myös superhyviä tapoja työstää vihaa ja surua! Kokeilkaa..

Enskuussa alkaa Zenin legendaarinen joulukalenteri, joten olkaahan tutkalla!

Aini, ps ja sillee, miulahan on myös "salaisuuksien kirja". Se pitää laittaa miu mukaa hautaan, eikä kukaan saa lukee sitä. Sielä on suurempia salaisuuksia ku miu lapsuuden päiväkirjoissa.. 👀 Siitä ei tuu postausta mutta iha vaa halusin kertoo jos joku nyt innostuu lähtemään kirjakaupoille. Myös salaisuuksien paperille kirjaaminen keventää sydäntä :D

Näin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti