torstai 2. marraskuuta 2023

Näin tehtiin vuoden 2023 voittajajoulupanta

 Noniin, tässä paljastetaan kuinka tämän vuoden voittajapanta kasattiin. Kaikki tarpeet löytyvät ihan suomalaisista kaupoista, tarvitset vain helvetisti hermoja ja teippiä, siis sellasta normaalia teippiä. Ei sillä, pakkausteipin kanssa taiteilu onnistuu todistetusti myös mikäli se iänkaiken mukana kulkenu teippi päättää loppua JUST SILLÄ SEKUNNILLA kun siula on inspiraatio päällä..

Oon tässä miettiny jo juhlapäivityspuheenki valmiiks, kiitän siinä kaikkia äänestäjiäni ja kanssakilpailijoitani (joita on ilmeisesti tänä vuonna enemmä ku aiemmi..?) ja otan vastaan tän voittopokaalin, joka on kaikkina aiempina vuosina suhmuroitu pois miu ulottuvilta. No, okei, ehkä viimevuonna saatto olla selkee homma mutta se johtu siitä että yhellä ei ollu tukkaa!! Varmaa se panta sit jotai erottu paremmin sieltä tai en tiiä. Mut tänä vuonna ei säälipisteitä jaella! Ehkä laitetaa kylän vanhin (tai nuorin) esittelemään kaikki pannat, se vois olla hyvä!


No, vielä enne miu voittoa on ratkaistava sellanen pieni ongelma ku äänestystapa. Kaikkina aiempina vuosina siinä on ollu jotai häikkää, ku vaikka kuinka selkeesti yrittää laittaa ohjeet niin suurin osa ei niitä osaa lukee. Kai se on tää somekäytös, kun ei enää ees keskitytä siihen mitä siinä näkyy tai lukee tai mitään, katotaan vaa että ai tuo on postannu jotai, siitähän pitää vaan periaatteesta tykätä. Ja sit mie ainaki, joka saan yleensä 5-11 tykkäystä oli postaus mikä tahansa, saan aina tuplamäärät jos kuvassa esiintyy joko ihmissusi tai vanhus ni johan räjähtää tykkäysmäärät puolella! On se vaan..

Mutta joo, aiheeseen, näin tehtiin voittajapanta..


HA HA HA, ettehä oikeesti luullu että paljastaisin miu hienot ideat kaikelle kansalle enne jouluaattoa! :D Tiedän että ainakaa osa kisaajista ei o vielä saanu pantaansa valmiiks, joten pysykää kuulolla, tää postaus päivittyy joulun pyhinä! ..tai tulee kokonaan uus.. 

Tässä odotellessa voitte toki miettiä oisko joku aihe josta haluutte lukee eiolluasiaa;n joulukalenterissa.. Viime vuonna just niitä aikoja puski sellanen stressi että kalenterista tuli niin paska, että se piti poistaa kokonaa kesken kaiken. Ehkä tänä vuonna siitä tulee hyvä :)

Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti