maanantai 23. lokakuuta 2023

Mahtavat kirppislöydöt

Nonni, tässä nyt äkkiseltään parhaat (vai pahimmat,päätä ite..) kirpparilöydöt miu viimeaikojen kirppiskierroksilta.. Haluisin korostaa että se ei o tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa ja lisäks en o tokikaan täysin varma kaikkien tuotteiden todellisista hinnoista, että saatan tässä toki naureskella asioille vasten parempaa tietoani 🙄

Eli mites ois, huippuhieno magneetti, esittää ehkä kukkakaalia? Vain kaksi euroa! Ja tää oli sellanen peukalonpään kokonen pikku köntsä. Siis että jos ees voinu aatella että materiaali maksaa..




Pullo. 3,90e. Tässä sitä kaupanteon henkeä, asiakas ajattelee saavansa tän halvalla ku on just sen alle 4e. Jostai syystä ite aina ihmettelen kirppareilla tätä senttipeliä, miks ei voi laittaa tasarahahintoja??


Arabian purkki 18e. En tiiä onks tää joku löytö? Äkkiseltään tavallinen peltipurkki,toki iha ok kuntonen mutta että melkei 20e ni..


Yksittäinen Arabian lautanen 10e. Jälleen kerran, en o asiantuntija, ehkä tää o harvinaisuus mutta tää oli vielä sellanen pieni kahvilautanen..


Sit näitä ryss..venäjältä tuotuja peltilautasia, joita ainaki meillä pyöri lapsena sielä sun täällä. Nyt sellanen vähä kolhiintunu vaan 4e(kunto huomioitu)ja sit parempikuntonen 6e. Ehkä näitä vaikka keräillään?




Paskaa vai ei? Riippuu ottasitko tän purkin mielummi täytenä.. mutta tyhjä oli. 


Aaahahaa,tää oli niin paras, vintagetissiliivit 15e!!


Jonku lomakuvat 20 senttiä kappale, mikä tarjous!!


Tässä ei ollu muuta paskaa kun että tuo kansikuva on aika..spooky!!


Ei,en tiiä paljoks tää rikkinäinen lelu ois maksanu, en halunnu koskea siihen ilman hanskoja..


Pinkki koppi! Voi kai sitä fondue-pataa sellasekski kutsua..


Aiheesta tulee varmasti uutta postausta melko pianki.. 🤔

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti