torstai 23. helmikuuta 2017

Laihdutusvinkkejä

Hihi, tuli tuossa mieleen noista naistenlehtien iänkaikkisista laihdutusvinkeistä että mitä jos keksis uusia, vähä värikkäämpiä tapoja puottaa painoa ja samalla tehostaa omaa stressinhallintaa sekä kohottaa kuntoa? Keksin monta hyvää tapaa ja ajatuksena ois viljellä näitä iha virallisesti heti ku miusta tulee pätevä elämäntapavalmentaja.. Mitäs sanositte?

-Päästä leikki-ikäinen pygmi, mielellään oma tuotos mutta hätätapauksessa hoito-/kummilapsikin käy, vapaaksi ostoskeskuksessa. Mitä suurempi keskus ja mitä isommassa kaupungissa, sen parempi. Vie pikkuihminen jonkin kiinnostavan asian keskelle ja päästä irti. Ota lehti tai kirja mukaan tai nautiskele tässä kohtaa kupponen kahvia vaikka Fazerilla. Odota n.puoli tuntia ja lähde sitten kaikessa rauhassa etsimään ipanaa siitä, mihin hänet jätit. Eikö löydy? Hyvä. Lähde etsimään kiertäen kaikki kaupat kaikissa kerroksissa. Älä käytä liukuportaita, vaan juokse rappusia. Parasta on, jos teet tämän kaiken kuulokkeet korvilla. Sen lisäksi, että urheilu on paljon mukavampaa musiikin soidessa, näin blokkaat myös mahdolliset kuulutukset, joissa kauppakeskuksen infotäti selostaa mikrofoniin kuinka "Pieni Angelina-Johanna-Mirca odottaa äitiään/tätiään/hänet tänne tuonutta hahmoa etuaulan tiskin luona." Jos tässä ei pulssi kohoa, niin sitten ei missään! Toista tarvittaessa parin viikon välein.

-Hiihtäminen on tunnetusti kokovartaloliikuntaa. Mutta voin kokemuksesta kertoa, että luistavat sukset vievät sen kuntoilun ajatuksen koko hommasta. Suksi luistaa kuin itsestään, meinaavat mokomat jopa liukua aina muutaman metrin ihan itsekseen, mitä hauskaa siinä muka on!? Ratkaisu tähän on hankkia Suomalaiset pitopohjasukset. Ovat kirjaimellisesti PITOpohjat. Eivät luista edes järven jäällä. Voit huoletta laskea niillä vaikka Levin mustaa rinnettä, eikä vauhti kiihdy aremmankaan laskijan sietokyvyn ylittäviin mittoihin. Mikä parasta, kevyt hiihtolenkki vaikka Lepran lentokentän ympäri vie kolminkertaisen ajan normaaleihin suksiin verrattuna. Hikoilet kuin pieni orava minkkiturkissa, vaikka ulkona olisi -30c pakkasta. Kalorinkulutus taattu eikä alamäessä pelota! (tässä kohtaa mainittakoon, että kun guuglasin "Peltonen" niin sieltä tuliki aika paljo jonku nuoren miehen kuvia.. Sehän onki joku laulaja, Benjamin Peltonen, eikö?)

Noni, no tässä nää.. Sukset:
Ja tässä se toinen Peltonen:


Se, miten hän liittyy miun laihdutusvinkkeihin, voi jokainen keksiä ihan ite pienessä, likasessa mielessään..


-Syö irtokarkkeja lounaaksi. Puolisen pussia riittänee tyydyttämään pahimman verensokerin laskun. Kas vain, ei tartte muuta :D ja kalorit on helppo laskea. Jos nälkä meinaa yllättää illemmalla, syö loput pussista. Näppärää ja mikä parasta ei tartte viettää tuntitolkulla aikaa keittiössä! (Toki irtsarihyllyllä saatta vierähtää tovi, ku miettii mitä karkkeja ottais mutta sen voi ratkasta ottamalla vähän..tai paljon, kaikkea.)

-Ilmoittaudu jumppaohjaajakoulutukseen. Opit nopeasti kuinka jutella, hymyillä ja vetää pumppipamppijumppahumppaa täysillä samaan aikaan. Hengästymättä. Vielä kun pystyt kahden tunnin jälkeen näyttämään yhtä freesiltä, kuin naistenlehtien urheiluvaatemallit, olet päässyt tavoitteeseesi. Alkuun voit feikata hieman ja käyttää meikkivoidetta punoituksen peittämiseen kasvoilla mutta yritä päästä tästä tavasta mahdollisimman nopeasti eroon. Jumppaohjaajat saavat lisäksi palkkaa siitä pirteästä jumppatunnistaan! Eli, hyvästi istumatyö(paitsi jos tekee istumaannousuja vatsalihastreeneissä, hih mikä puujalka!)ja tervetuloa reipas urheilullinen duuni! Muista palauttavat proteiinijuomat ja tiukka ponnari!

-Mene liian vähissä vaatteissa pakkaseen seisomaan. Järjellä ajateltuna keho joutuu käyttämään hitokseenpaljon energiaa lämpimänä pysymiseen. Taattu laihtuvuus x) Varo kuitenkin paleltumia. 


Tuliskohan miusta aika hitoksee hyvä laihdutusohjaaja, mitä mieltä ootte? :D 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti