torstai 9. maaliskuuta 2017

Hautajaiset

Käpälä pystyyn, kuinka moni miettii omia hautajaisiaan? En kyllä tiiä onks se kuinka yleistä mietiskellä moisia, mutta viimeeks töissä vastaan tullu kuolemantapaus oli jonku verra omia vanhempiani nuorempi hahmo, joka nyt päätti sitten tosta noin vaan siirtyä luojansa luo kesken kaiken. Siinä tuli taas mieleen, että miu on pitäny jo pitkää tehä tää postaus aiheesta MIUN hautajaiset. Elämä kun voi tunnetusti päättyä miten ja millon vaan. Ja niinku miu viisas mummi aina sanoo: "Ei täältä ikäjärjestyksessä lähetä."

Noni, no tässä nyt siis iha kirjallisesti miu viimenen tahto. Tai en tiiä onks tää nyt mikää tahto.. Miu rahat (Lue: miljoonat.) menee Sakelle ja Holgerille. Niitten pitää ostaa nillä jotai tosi turhaa ja älytöntä mutta kuitenkin jotai sellasta, joka tekee ne onnelliseks.

Sen, mihi kirkkoo kuulumattomat pakanat haudataan, jätän jonku miu jälkee jäävän ihmispolon pohdittavaks mutta ehkä miu ruumiin vois tuhkata ja jämät heittää johonki järveen. Vai onkoha se luonnon tuhoomista? Mitää kalliita arkkuja ei tartte ostella, joku pahvilaatikko riittää. Käyttäkää neki rahat tarjoiluun :D

Tarjoiluun.. Hmm.. Miu hautajaisissa o tarjolla jotai huippuhyvää kasvisruokaa (syyääks hautajaisissa yleensä? Jos ei, ni näissä ainaki syyää!) ehkä kasvispitsaa. Mei iskän reseptillä tehtyä! Sit juomaks tarjoillaa punaviiniä ja gini tonikia. Sitruunalla tai kurkulla maustettuna.

Jälkkäriks on värikäs valikoima irtokarkkeja.

Musiikkina jossai siunaustilaisuudessa soitettakoon John Lennonin "Imagine" ja muistotilaisuudessa ainaki biisit "Dust in the wind" ja "Runnaway train."

Ja jos miule tulee joku muistokivi johonki ni siihe sellanen pääkallo.

Muuten mie haluun, että miu hautajaiset on sellaset hyvät bileet. Mie oon eläny täysillä ja aion kuollakki täysillä! Ja tulla kummittelee, että olkaahan tarkkoina, jos teistä joku jää tänne miu jälkee :)



Kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti