sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Taidetta tekemässä

Miula on taas luomisen vimma. Piti yks sunnuntai-iltapäivä rynnätä säästötexin-taideosastolle hankkimaa maalauspohjia, ku inspiraatio iski nii suurella vimmalla :D Nyt se alkaa olla kyllä vähä jo laantumaan päi, johtunee siitä, että oon saanu parit työt valmiiks. K on tietty iha hiilenä(vaikka ei se o juurikaa mitää sanonu..)ku miula on taas kaikki kamat pitkinpoikin keittiöö levitettynä. 

Onko kellää koskaa sellanen tunne, että nyt on jotai syntymässä mutta ei o iha varmuutta, että mitä. Voi olla jotai ajatuksia mitä HALUIS maalata tai luoda mutta ku ottaa pensselin kätee, ni sieltä tulee mitä sieltä tulee. Väkisi tekemällä ei tuu mitää. No tästä se lähti:

 Miu ois iha hirveesti tehny mieli maalata tosta sellanen hämähäkki. Toho vaa jalat ja ristikuvio selkää! Mut sit rupesin miettimää, että sille voi olla vähä hiljaset markkinat :D Vaikka kyllä miu takaraivossa kytee sellanen ajatus, että keskelle taulua tulee hämy ja sitte sen ympärille tulee paljon pikkuhämyjä ja taulun nimeks tulee: "Iloinen perhetapahtuma." Hih. Noni,no tässä nyt sit mitä siitä tuli:



Onneks rakas siskoni lupautui ettimään tuolle uuden kodin :)

Lisäks oon puuhannu tälläsiä mittataulukoita: 

Ajatus lähti siitä, että oisin ommellu niille, siis jälleen kerran miu siskon pygmi-raukoille, tuollaset mitat kankaasta. Yllättäen miu hermo ei riittäny moiseen, ni jalostin tän idean sitte tollasiin puisiin mittataulukoihin. Nuo kuvat ei iha kerro kaikkia pikku hups-juttuja, joita noissa näkyy.. Mutta kuten miu viisas äiti joskus lohdutti, ku sähläsin jonku miu tuotoksen kanssa: "Käsityön jälki saa näkyä." Voitte arvata, että sitä lausetta oon käyttäny puolustuksena vaikka missä sotkussa..

 Lisäks tossa isossa perhosessa on varmaa kaheksan kerrosta maalia, ku se ei vaa oikee ottanu onnistuakseen. On se vieläki vähä ankeen värinen mutta kuten sanottu, miu maalauksista tulee mitä niistä on tullaksee, miula ei o juurikaan sananvaltaa miu alitajuntaan. Se tuottaa, mitä se haluaa.. 

Tässä vielä yks esimerkki miu viimesestä kesken olevasta taulusta:


Sen nimeks tulee "friikkisirkus". Sielä on tollanen pakkopaidassa hengaileva hahmo, joka kurkkii verhon takaa.. Tälle maalaukselle ei o vielä kotia, onko jollai tarvetta? :D Laitan kokokuvan, kunhan saan sitä vähä eteenpäi. (Lue: kunhan keksin mitä maalaan toiseen nurkkaan tulleen hahmon tilalle. Se näyttää tällä hetkellä eksyneeltä kakkapökäleeltä. Iha normaalia.)

Kevät on luomisen aikaa, kokeilkaa muruset! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti