tiistai 5. syyskuuta 2017

Kuvia

Edellinen postaus käsitteli näköjään aika tekstipainotteisesti kaikkee maailman myrskyä, niin otetaan tähän nyt vähän enemmän kuvia. Olin viikonlopun Leprassa. Reissu tuli aika ex tempore ja virallinen selitys tälle matkalle oli Skidin pygmin synttärit. Todellisuudessa odottamaton matka maailman ääriin tuli ajankohtaseks, koska miu viimenen elossa oleva isovanhempi on niin huonossa kunnossa, että myö ei todennäköisesti juhlita joulua yhdessä. Palajan siihen aiheeseen varmaan sitte ihan omassa jutussaan ja pidättäydyn nyt ilosemmissa aiheissa. 

Heti alkuun iloinen aihe on miu uudet Nintendo-aiheiset kalsarit. Ne sopii itseasiassa aika kivasti miu oranssien maihareiden kanssa. :D Aion ottaa nää mukaa meiän tulevalle Unkarinmatkalle teemalla: "Miula on Nintendo-kalsarit, enkä pelkää käyttää niitä." Testailen pikkusen missä se raja menee, että äiti ja Skidi ei suostu kulkemaa miu kanssa. Ilmeisesti nää pöksyt ei vielä edes lähentele äärirajoja..


Vähä samaan aiheeseen liittyen seuraava kuva:



Sain rakkaalta siskoltani aivan huippuunsa mietityn synttärilahjan. Kuten tiedossa on, miuta ärsyttää Converse-merkkisissä kaikenkansan muotikengissä se kauhee puolikkaan kämmenen kokonen mötikkä tossa varressa. Joittenki mielestä se on kai hyvä, että siinä on näkyvästi logo, joka kertoo kenkien olevan "oikeeta merkkiä" eikä mikään halpa kopio. Mie kun en o koskaa ollu merkkiuskovainen(vaikka oonki aika liekeissä noista em. Nintendo-housuista)niin miuta se lähinnä ärsyttää. Converseissa on kuitenki kovin paljon valinnanvaraa ihanissa väreissä..

Skidi oli ratkassu tän ongelman niin kuin vain kahen pienen lapsen äiti voi huippuunsa kehittyneillä, erilaisiin arkipäivän (ylitsepääsemättömiin)ongelmiin virittyneillä aivoilla tehdä: Se osti miule VALKOSET kengät ja KANGASTUSSIT! Voi sitte ite värittää just sellaset kengät ku tahtoo, ilman mitää merkkejä. Tähä ei voi muuta sanoo, kun että NEROKASTA!


Vaihdan vielä punaset pääkallonauhat noihi ja väritän nuo ruudukot. Mutta siis ihana idea siskoseni <3

No sittenhän mie toteutin luovuuttani myös sunnuntaina tehtaillessani pygmeille salaattia. Keksin huippuhauskan idean tehä vesimelonista piparkakkumuotilla eri mallisia palasia ja sovelsin sitä seuraavana päivänä kurkkuun ja tomaattiin. Koska osa kurkkupaloista oli nii pieniä, että niistä ei tullu kokonaista tähteä, niin leikkasin puolikkaan ja kerroin lapsille niitten olevan dinosauruksen jalan mallisia paloja. En o varma ymmärtikö ne ihan ideaa mutta salaatti maistu. Tuossa kuvassa vielä molemmille laitettu viinirypäle.. Sakke ei alkuu innostunu miu taideteoksesta nimeltä "Taiteilijan omakuva, Jennin alter ego" mutta söi se sen lopulta. Jotenki sille oli kai vaikee asia syyä jotai, jolla on naama?



Pakolliset aivot, tottakai:


Sitte tässä jotai, jota puuhasin edellisenä viikonloppuna. Jäin tuohon palapeliin nii pahasti koukkuun, että en meinannu malttaa töihin lähteä aamulla :D Huippuhauskaa ajanvietettä, jos ei aina jaksa roikkua netissä..




Ja tää oli siis kaiken huippu. Hailuodossa, jossai mörön perseessä, hiekkatien päässä, jonku taiteilijan luonnos. Tuossa oli kolme tuollasta puolimunaa, joiden sisällä voi pitää vaikka pienen konsertin. Tai äännellä muuten vaan.. Hienosti kaikuu :D



Ei miula muuta. Näihin kuviin tällä kertaa. Lähen nyt keramiikkatunnille.. Hih, kaikki saa tänä jouluna kippoja ja ruukkuja joululahjaks!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti