torstai 13. syyskuuta 2018

Foliohattu kiristää

Miks joku leimataan hulluksi, jos tämä näkee peikkoja, kummituksia, metsänhenkiä tai uskoo vaikka menneeseen elämään mutta Jeesuksee ja Jumalaan uskominen ja niitten satujen kertominen on ihan ok? Ilmeisesti tähän liittyy sanonta "Kun hulluuteen liittyy tarpeeksi ihmisiä, siitä tulee normaalia." K:n (ei taaskaan miu asuinkumppani K) ovelle tuli päivänä eräänä harmaa mummeli keräämään nimiä listaan, jolla saataisiin kunta antamaan rahaa Jeesukseen uskovien vanhempien lasten yksityiskouluun, ettei perheiden tartteis maksaa niitä kalliita koulumaksuja. Suomessahan on ilmainen peruskoulu ihan kaikille mutta kun Jeesus. Jeesuksesta ei puhuta tarpeeksi ja sitävarten on perustettava oma koulu ja kyllähän se nyt pitäisi kuntalaisten verovaroista tälläiseen kouluun rahat löytyä.. Ei Jeesus! :D

No, onneksi kaikkia hullutuksia, oli ne sitte peikkoja tai jeesuksia, vastaan voi taistella yksinkertaisella kikalla nimeltä foliohattu. Jos ette ole koskaan moista tehneet, niin tässä tulee nyt yksityiskohtaiset ohjeet. Yritä seurata ohjeita mahdollisimman tarkasti, että saat hatusta oikeanlaisen ja tiiviin, ettei mitään ylivuotoja pääse tapahtumaan.

Tarvikkeet:

-Foliota
-kyrvähtäny kiivi(tämä ei pakollinen mutta tuo hauskaa lisäväriä tähän projektiin. Lisäksi käytin häntä tässä kohtaa mallina.)


1. Ota sopiva pala foliota. Itse käytin tässä melko pientä palasta, koska tein tämän kyrvähtäneen kiivin kuupan kokoiseksi.


2. Taita folion reunat sivuilta keskelle. Lopputuloksen kannalta ei ole väliä kuinka leveät taitokset teet. 




3. Taita sitten koko höskä keskeltä kahtia



4. Ruttaa päädyt niinkuin parhaaksi näet. Riippuen kuinka vihaisella/laiskalla tuulella satut olemaan, tai kuinka pienten lasten kanssa tätä askartelet..


5. Sovita päähän. Omaan tai naapurin. Reunat voi jättää sojottamaan merirosvotyyliin sivuille, kääntää etu-takalinjassa tai kuten itse tein, taittaa sivuille niin, että tästä tulee tällänen..noh, kuppimallinen. (Se sopii jotenki tolle kiiville parhaiten.) Jipii, enää kukaan ei pääse asentamaan mitään hulluja ajatuksia päähäsi telepaattisesti. 



Näitä voi askarrella vaikka koko perheelle. Folio on materiaalina helppoa työstää, joten hekin, jotka eivät ole valmistuneet taidelukion priimuksina, pystyvät tämän työstämään. Joulukin on tulossa, joten näistähän saa vaikka kivan joululahjan tai halutessaan hatun voi koristella tupsulla tai kulkusella. :D


Mutta ennen kaikke muistakaa rakkaat, että kaikki myö tehhää syntiä ihan joka päivä! (Näin se ovella käyny mummo kertoi) Sitä en kyllä tiiä mikä kaikki lasketaan synniksi, että onko vaikka koko päivän sohvalla (kipeenä)makaaminen netflixin seurassa syntiä? Mitä jos sen tekee sunnuntaina, kun sillo ei muutenkaa sais tehä mitää? Ja jos sunnuntai on kerta lepopäivä ja sillo o syntiä tehä töitä, ni mitenköhän meikäläisen alalla sitten.. Laitetaan pulju kiinni sunnuntaina, älkää ihmiset vaan sairastuko pyhänä, minä olen silloin pyhittämässä lepopäivää ja välttelemässä syntejä ;)

Ilmeisen syntinen olen kyllä, koska Jumala rankaisi miuta tänään oikeen karkeella kädellä. Tulin kaupasta kotia itseeni tyytyväisenä, koska olin kerranki hyvä ihminen, enkä ostanu salakarkkia, vaikka K ei o kotona. Kuinka ollakaan, posti oli tuonu jonku naistenlehden, jonka taisin vahingossa tilata joltai puhelinmyyjältä. Se oli muoveissa ja havaitsin heti, että sielä takalehden puolella pilkotti jotain. Kyllä, tarkemminki katsottuna se näytti kuin näyttikin pätkikseltä, sellaselta isolta pätkikseltä. Ehin jo siinä pimeessä eteisessä aatella, että kyllä luoja pitää huolta omistaan ja on lähettäny miule sitte suklaata, vähä niinku palkaks, ku olin hyvä ihminen!

Lähtötilanne, kun kaikki oli vielä hyvin, oli tää:


 No kyllä mie nyt kun tätä kuvaa katon, ni huomaan, että eihän tuo näytä pätkikseltä, vaan joltai lisäainemyrkkymykyltä mutta olin vaa vielä jotenki nii liekeissä.. kunnes revin muovit ja..



Kyllä. Se on jumppakanapatukka. Jumala rankaisee syntisiä. Asia kunnossa, en mee sunnuntaina töihin, ni ehkä enskerralla sieltä tupsahtaa Fazerin sininen postiluukusta..

*huokaus*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti