lauantai 1. syyskuuta 2018

Ilmaista viinaa!

Ha, saimpa teiän mielenkiinnon. Okei, ehkä tää on vähä vanha keino mutta jos joku tän otsikon takia avas tän tekstin, ni hyvä :D Ties vaikka tää päätyis johonki guugleen ekaks hakulinkiks, jos joku etsiskelee moista. (Kohta on alko kintereillä, jaiks!)

No, oikeesti tää teksti kertoo aiheesta Jenni seikkaili Tornion kansainvälisillä markkinoilla. Tiiätte ne sellaset meiningit, ku hitoksee paljo eri maista tulee hahmoja kauppaamaan omia tuotteitaan. Ne pystyttää teltat ja sit ihmismassa vaeltaa niitten telttojen välissä ostamassa kippoa, kuppia, tahnaa, töhnää, oliiveja, leipää, erilaisia ruokatuotteita ja kuten itse, korviksia. Oikeesti oon korvistenostokiellossa mutta sieltä ne pääkallokorut vaan jotenki huuti miu nimee ja huppista. Ostin vieläpä kahet korvikset, joista toiset aion kaupata yhelle miu siskolle. En tosin vielä voi häiritä häntä aiheesta "ostin tälläset korvikset, ku ne sai kimppahintaan, tahotko toiset." Syystä että oon soittanu sille tänää jotai neljä kertaa ja kuinka ollakaan sillä o muutaki elämää ku viihdyttää miuta. Tarttee oottaa pari viikkoa :D

No se ei ollu se juttu vaan ekanaki se, että olin etukätee aatellu, että voisin ostaa jotai hyviä erikoisjuustoja. K o poikien kaa jossai mökkeilee ja sit se menee kouluun, eli oon kesäleski tässä viikonlopun yli ja vähä enemmänki. Ajatus oli, että sit ku taas nähhää tälläsen superpitkän tauon jälkee, ni voitas viettää pieni viini- ja juustoilta. No se oli kuolleena syntyny idea jo ekanaki siinä mielessä, että eihän myö nyt mitää viiniä juua ties millo seuraavan kerra, ku kumpikaa ei varmasti ihan kuivin suin tätä viikonvaihdetta viettele ja toisekski päätin että Ica maxin juustotiskiltä saa vaikka mitä juustomakuja JA kolmanneks kaikilla juustokojuilla oli sillee tosi hyvännäkönen miesmyyjä ja koska nää on kansainväliset markkinat, en tienny mitä kieltä niille ois pitäny puhuu, joten en voinu mennä niille kojuille nolaamaan itseäni. Oisin kuitenki ollu ihan että:


Juuei, Icasta saa kaikkee, eikä tartte sen suuremmi jutella kellekkää.

Noo, jatkoin siinä sitte etenemistä ihmisvirrassa väistellen sujuvasti haahuilevia hahmoja, kiireettömiä eläkeläisiä, lapsivankkureita, lapsivankkureista karanneita pikkuihmisiä, mummoja, puluja ja mörköjä. Tuntu, että olin jotenki koko aja menossa vastavirtaan. En tiiä. Mitä vanhemmaks mie tuun, sitä enemmä oon alkanu inhota kaikkea ihmismassaa. Mikä siinä on, että ne huomisen lenkkisuunnitelmat on pakko vaihtaa siinä just kapeimmassa paikassa, eikö vois ottaa ihan vaikka puoltoista askelta sivuun, ni muut mahtuis ohi? Ei. Entä voisko sen Mustin jättää kotiin, jos sitä ei saa hallittua siinä ihmispaljoudessa? Onko sitte pakko kattoa pahasti, jos joku sotkeutuu siihen seittemän metriä pitkään fleksiin, kun "Mustin pitää saada haistella"? 

Tän johdatuksen jälkeen, saavuttuani väljemmille vesille, osuin yhen kosmetiikkakojun kohdalle. Kuinka ollakaan se kojun rouva bongaa miut ja naulitsee kysymyksillään sillee, että en pääse enää pakoon. Mietin ekan kyssärin jälkee kuinkaha kalliiks tää pienen pieni hidastus tässä kivanväristen rasvojen äärellä tulee miule maksamaan. Eka kaikki perusjutut, että mitä rasvaa käytät(miks en osannu sanoo tähä MITÄÄN? Oisin voinu sanoo vaikka, että miula on firman x superhyvä voide, oon just ostanu sen, se makso neljäsataaviistoista euroa ja kuus senttiä, en tartte uutta enneks se on käytetty? ehei..) millanen ihotyyppi miula on, oonko tutustunu tähän ja tähän tuotteeseen, mitä meikkivoidetta käytän, onko äitini suomalainen, tunnenko ketään joka muuttuu täyden kuun aikaan sudeksi, asunko mökissä, pirtissä, tiipiissä vai tuvassa ja pidänkö sateenkaaria uhkina vai mahdollisuuksina? Tiiätte, nää mitä kaikki kosmetiikkaerikoishenkilöt aina haluu tietää. Vastailin kysymyksiin parhaan tietotainoni mukaan ja menin kiltisti pöydän toiseen päähän kun rouva alkoi esitellä naamarasvaa. On kuule hyvä tuote, tätä voi käyttää kaikkialle, sopii vauvasta vaariin, käy huulirasvaksi, tatuointeihin, ihottumiin, akneen, punoittavalle iholle, silmänympäryksiin, silmämuniin, varpaanväleihin, kissoille, koirille, kultakaloille, merihevosille ja marsupilameille. Hoitaa, suojaa, ravitsee, herättää kuolleista ja sisältää niin paljon vitamiinejä, että ei mitää järkee. 

Ja mikä parasta tässä on, että tuote ei sisällä vettä. Tiiäthän, kun normirasvat sisältää niin paljon vettä, ni sitte ne aina jossai vaiheessa haihtuu sieltä purkista.. Joo, tiiäntiiän. Mikään ei o nii ärsyttävää, ku tänää siula on vielä täys  purkki naamarasvaa ja huomenna se on muisto vain, kun se on HAIHTUNU sieltä purkista huoneilmaan. Rappukäytävässä haisee naapurin silakkapihvit ja miun Nivea-naamarasva.. KYLLÄ! :D

Olin siinä kohtaa jo ihan että joojoo, kunnes esittelijä keksi ne kaikkein tärkeimmät taikasanat: Jo Kleopatran tiedetään käyttäneen näitä ainesosia kauneudenhoidossa. NONI, no kaikkihan tietää naistenlehtien sivuilta sileäihoisen kauneusikonimme Kleopatran, eli jos HÄN on uskonut näihin aineisiin, niin pakkohan se on hankkia!

Nyt on sitte saakelin kallis pikkupurkki jotain superihmevoidetta. Jos se ei poista miu aknea, valitan suoraan Faaraoiden korkeimpaan hallintoelimeen. Ja jos se taas tekee kaiken sen minkä se esittelijä lupas, ni miu ihosta tulee niin sileä, epäpunoittava, rypytön ja.. mikä se neljäs nyt olikaan? Jää nähtäväksi. Sit ku saan joskus vielä suorat hampaat, ni miusta tulee ihan superkaunis! Siihen vielä parit irtoripset ja ne silikonitissit, ni meen some-kaunottaresta ihan täysillä!

Vai mitä tähän sanoo naapurin Husky..?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti