lauantai 16. helmikuuta 2019

Iltapäivälehdestä päivää

Nyt tulee kuulkaa taas niin älykäs postaus, että ei o mitää järkee! Otetaa heti tähä alkuu joku hieno kuva, ni päästään tunnelmaan:


Noni, eli tulin just töistä ja avasin miu tietokoneen. Siinä ei sinällää o muuta hauskaa, kun että eihän kellää o enää tietokoneita, ku kaikilla o älypuhelimet :D

Tsuumasin iltapäivälehden sivustoa ja bongasin kaks asiaa, joista haluun nyt avautua.

Asia yksi on se, kun joku Milla Meikäläinen jostain peräkylältä("Milla" jos nyt luet tätä, niin en halua millään tavalla loukata sinua tai vähätellä kokemustasi, tästä jutusta tulee nyt vaan tällee vähä hauskempi.)on käyny mäkkärissä syömässä ja löytäny sitte salaatistaan "niljakkaan yllätyksen, joka oli melkein suussa jo, kun totuus paljastui!" Kyllä, Milla Meikäläinen oli löytänyt salaatistaan kastemadon. Iltapäivälehden käsiinsä saama mäkkärin markkinointijohtaja oli miusta kovin hienosti todennu, että "se oli salaatissa, salaatti kasvaa mullassa, mullassa on kastematoja." 

Joo, ei o hauskaa löytää salaatistaan kastematoja, ei. Ei myöskään o kiva löytää juustoqueasadillasta kanaa tai papuburritosta jauhelihaa. Nää siis noi niinku kasvissyöjän näkökulmasta, en tiiä mikä Millaa tuossa nyt nii kovin ahdisti.. 

Enivei, tää on vaa hauskaa mistä kaikesta ihmiset jaksaa ottaa yhteyttä johonki lehteen, oikeen vielä kuvan kera. Tai siis kai ne saa tosta jonku vinkkipalkkion? Mie saisin joka viikko pari kymppiä lisää virkistysrahastooni, jos ottasin joka kerta kuvan poliisiautosta, joka pörrää tässä meiän pihapiirissä. Parhaimpina päivinä siinä ois ambulanssiki mukana ja kenties jopa pari "ambulanssimiestä" vieressä seisoskelemassa :D "Lukijan kuva nro 2356" 

Nii, että sitä vaan, että ihmiset on nii vieraantuneita luonnosta, että jos salaatissa on mato, niin se ylittää uutiskynnyksen. Mitä ois meiän isoäidit sanonu tähä? Vastaus: Ei mitään. Ne ois ottanu madon pois ja syöny sen salaatin. Satovuodesta riippuen ehkä ne ois syöny sen madonki.

No, se siitä. Toinen asia. Haluatko miljonääriksi-skaba on taas alkanu ja siitä oli tehty uutinen, ku kaks teiniä oli ryssiny siinä jonku "ihan helpon" kysymyksen. Miusta on kohtuutonta tehä uutisia tollasesta, että "olisitko itse tiennyt?" Että kuka sen määrittää mikä on vaikee ja mikä helppo kysymys? Jollekki lääkärille joku kolmas aivohermo on ihan peruskauraa mutta jos kysytään, että minkä värinen on Tuomas veturi, niin se tohtori sanoo, ettei o koskaa kuullukkaa. (yleisössä viihteelle lähteny perheenäiti ei pysy penkissään, koska haluis niiiiin päästä vastaamaan tähän kyssäriin!) 

Tähä välii yks kuva joululta. Mitkä karkit teillä jää viimeseks Fazerin parhaat-sekotuksesta?



Noni, takas aiheeseen, eli miljonäärivisaan. Siinä oli siis kyssäri, että millä nimellä Victoria Beckham tunnettiin Spice girls-yhtyeessä. Yleensähän näissä helpoissa kyssäreissä on kolme jotai iha höpönlöpöä tyyliin a)Make b)Pera c)Tero D) Posh Spice

Aattelin, että tää on sen takia nolo, että ne lapsoset ei tiiä sitä mutta siinähä oli vaihtoehtoina kaikki ne neljä tyyppiä, tai siis niitten lempinimet. Haluatko tutustua Jennin outoon mieleen-visassa paljastuu, että EMMIEKÄÄ OIS TIENNY?? Ja mie oon kuitenki 90-luvun (laman)lapsi ja eläny ton ajan! Sen verra oisin tienny, että Baby-spice se ei ollu, koska se oli se blondi niistä. 

Kysyin miu luona asuvalta ihmissusiurokselta asiasta. Hän on saman aikakauden kasvatteja, toki henkiseltä kehitykseltään aika eri maailmassa kasvanu. K luuli että mie vitsailen. Se siis ties heti, että se oli Posh Spice. Kun totuus selvis sille, käytiin seuraavanlainen keskustelu:

K: Ai et sie muka tienny tota vai?
Mie: no en.
K: No tiesitpäs. Tietenki.
Mie: No tiesinmie sen, ettei se ainakaa ollu Baby spice
K: ??
Mie: *nolo*
K: Mitä, siis kaikkihan ton tietää! Älä vaan kerro tästä kellekkään! 
Mie: En, en ainakaa jaa tätä missää mediassa, vaikka esim miu blogissa. (koin tässä samanlaista tunnetilaa kun sillo, ku kysyin onko transformerssit hyviksiä vai pahiksia.)
K: Siis oikeesti, miu mummoki ois tienny ton vastauksen ja se on kuitenki kuollu.

I rest my case. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti