sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Niistä lasten nimistä taas..

Ihan tässä yövuorokrapuloissani lueskelen iltapäivälehtien tarjontaa ja bongasin jälleen yhen suosikkiartikkelini, eli lasten nimet, joita nimilautakunta ei hyväksynyt. Nyt siis täytyy tässä ihan lapsettomana, mistään mitään ymmärtämättömänä todeta, että ehkä tuo nimilautakunta on aikanaan perustettu ihan syystä. Ja hyvä niin! Ei sillä, saatan olla vähä katkera, koska haluisin ite olla uniikki lumihiutale ja mitä teki miu vanhemmat? Anto miule yhen maailman mielikuvituksettomimmista nimistä, joita 80-luvulla syntyny tyttölapsi voi saada. No ainakaa miuta ei kiusattu sen takia koulussa :D

Meillähän ei siis ole eikä tule perinteistä jälkikasvua mutta ollaa ajateltu perheenlisäystä nelijalkasten muodossa. Esim karvaton kissa, jonka nimeks tulis Göbbels, maakilpikonna, jonka nimi ois Päällikkö ja viimesimpänä mietin tossa just, että oispa kiva sellanen sileäkarvanen mäyräkoira, jolle antasin nimeks Raivo Lusifer L---i.

No näistä ajatuksista oon toki kirjotellu ennenki mutta hyvä vähä muistutella!

Tässä siis kuitenki taas näitä ajatusmaailman kukkasia vanhemmiksi tulleilta ihmisiltä. Toivon, että ainaki osa näistä on heitetty iha läpällä, kokeiltu kepillä jäätä. Että oikeesti ei ois sitte kuitenkaa nimetty lasta esimerkiks..



-Quorthon (Mite tuo ees lausutaa?)


-Marihuana (Oikeesti, vähä nyt mielikuvitusta! Spiidi ois sentää ollu ees vähä omaperäisempi!)


-Perusinssi (Mitäh??)


-Kapteeni (Tässä ei nyt sinällää mitää kauheeta, muuta ku miks joku haluis antaa lapselleen just tollasen nimen. Miksei vaikka matruusi tai perämies?)


-Bandida (Onks tää nyt sitte tytön vai pojan nimi? Vai sukupuoleton?)


-Kele (Tuleeko teille tästä enemmän mieleen Perkele vai sitte Keke??)


-Aqu (No tässäkään ei muuta ihmeellistä, en tiiä miks ei o menny läpi mutta herättäähän tuo sellasta myötähäpeän tunnetta, kun joskus 2000-luvun alulla oli muotia korvata K C:llä, esim Marco, Jannica.. niin nyt sitte K Q:lla. Omaperäistä? Ei, ei vaikka sinä Mirca Marjaana niin ehkä kuvittelit..)


-Hommahopo (Tää on varmana tällä listalla iha vahingossa. Eihän kukaan nyt OIKEESTI o aikonu nimetä lastaan tolleen. Tietenkään. Eihän?)


-Rufio Of The (Onko tästä jääny nyt jotai puuttumaan? Rufio on the..mikä? Ilmankos ei o menny läpi nimenä.)


-Jalofina (Tää rakkauden hedelmä on varmasti saanu alkunsa, ku vanhempansa ovat olleen Jalofiinan vaikutuksen alaisena..Mutta että pitääkö lasta rangaista siitä sitte?)


-Hoito Virhe (Tässä haettu Hoito etunimenä, Virhe sukunimenä.) (Niin että kuinka paljon sitä omaa lastaan voikaan vihata?)


Rakastaisko lastaan, vai tekiskö siitä ihan vaa oman ihmiskokeen. En tiiä. T: vanhemmat. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti