tiistai 16. helmikuuta 2021

Kuvia,pictures,skullart


Arvaattekin varmaan missä mie oon.. oikein, eli töissä tietty. Yövuorossa. Kello on 4.19 eikä miuta nukuta,koska jouduin äske heräämään syvästä koomasta ja pelastamaan ihmishengen. Tässä sängyssä pyöriessäni muistin miks mie aikanaa perustin tän blogin. Ei siks, että voisin kirjotella tänne älyttömyyksiä(ajattelin julkasta näistä teksteistä ihan painetun kirjan,oisko hyvä!?) vaan siks, että voisin jakaa miu taidetta täällä. 

Tässä ois teille kallotaidetta miu lapsuuden maisemista. Teen arvatenkin tämänkertaista päivitystä kitisevällä kakkiaisella,joten tää on aika haastavaa. Tänä näkyy siinä että en esim tiiä mite nuo jo tänne ladatut kuvat saa poistettua tai mite niitten järjestystä saa muokattua. Myös kirjotusvirheitä lienee matkan varrella,ku eihän tää näyttö mee aina yksii sen kanssa mitä mie koitan täällä painella. Korjaan nää asiat ku päivä taas paistaa mutta just tähä hetkeen näillä mennää.

Tää postaus on iha yhtä paljo terapeutille aamukahviseuraks ku niillekki hahmoille,jotka ei käy instagramissa tsuumailee näitä laatuotoksia. 

Pidemmittä puheitta,olkaapa hyvät:

Kuvasarja. 
Nimi: Let it snow, antaa pyryttää
Tästä välistä puuttuu yks kuva mutta nyt miu psyyke ei kestä enää tuusata kitisevän kakkiaisen kanssa tähän yhtään enempää. Mut saatta ideasta kiinni..?






 nimi: Talvikallo


nimi: To be or not to be? Or what?


nimi: Ihmisen kämmenellä


Kuvasarja
nimi: Ulos, ylös




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti