perjantai 20. toukokuuta 2022

Mitä sinulle kuuluu?

 Koska viimeksi kysyit ystävältä, naapurilta, kaverilta, mummolta, kummilta, kaimalta, työparilta, posteljoonilta, pomolta, siltä ärsyttävältä sukulaiselta, joka aina valittaa kaikesta, mitä SINULLE tänään kuuluu? Siis sillee, että ihan aidosti haluat tietää ja haluat siihen vastauksen, muutakin kuin periamerikkalainen "fine". 

Ootko koskaan aatellu, että just sinä saatat olla se ainut inhimillinen ihmiskontakti sen ihmisen elämässä? Se ainut valonpilkahdus, toivo siitä että joku välittää, että on olemassa joku jota kiinnostaa? 

Noni, sielä joku nyt ahdistuu, että pitääkö sitä alkaa joka kerta kyselemään kaupan kassatädiltä miten sillä menee! Ei, ei tartte. Mutta jos siula on sellanen tunne, että nyt pitäis kysellä jonku ihmisen kuulumisia, niin tee se!

Kaikilla ei välttämättä näy valoa tunnelin päässä, kuten pikkukallolla:


                                                  


Kaikesta huolimatta ihanaa alkavaa kesää kaikille. Nauttikaa niistä asioista, jotka tuottaa teille iloa, oli ne kuinka pieniä tahansa. Herkko the ghost ainaki nautiskelee keväästä ja kukkasista :)






Olen edelleen linjoilla, vaikka oon ollukki nyt vähä hiljaa.. Miula on nii paljo eri projekteja menossa, että en ehi aina iha kaikesta kertomaankaan mutta tulossa on uutta matskua..

Noni, eli sinä sielä, soita sille henkilölle, jota oot viimeaikoina aatellu, että pitäis ottaa yhteyttä. Nyt on se hetki, huomenna voi olla myöhästä.. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti