perjantai 17. toukokuuta 2024

Näin teet simaa

Ootko aina aatellu että siman valmistus ois jotenki vaikeeta tai työlästä? Ehei, ei se ole. Ota tästä parhaat vinkit joilla onnistut!

Joojoo,vappu meni jo mutta kai sitä simaa saa silti tehhä ja juua vaikka kesäjuomana? Puolustuksena täytynee kuitenki sanoa että mie kyllä pyysin simaa jo iha ajoissa mutta jostai syystä saan sitä vasta nyt 🙄 

Jos sielä o joku muuki myöhäisherännyt, ni tässä siule kaikki mitä pitää tietää simanvalmistuksesta, oleppa hyvä vaan! (Ja jos oot niin ahdasmielinen, että et voi juua simaa muute ku vappuna,ni palaa tähän postaukseen sitta vajaan vuoden päästä.)

Eli,tarvitset:

Hedelmiä. Meillä on tässä siis sitruunaa, appelsiineja ja veriappelsiini. Nyt ei oikeesti ees taia olla minkään sitruksen sesonki, ei varsinkaa (veri)appelsiinin mutta kiitos tän globaalin maailman, kaikkee saa kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina. Huomioi, että kuvaa rajatessani jätin kuvan hämybanaanista taustalle. Jos joku o nii urpo että laittaa banaania simaansa tän kuvan perusteella ni sit saa laittaa 😆


Sit tarvitaan tietty Hemmo. Eli Hemmo-hiiva. Hemmo o esiintyny aiemminki miu postauksissa, joskus vuosia sitte, ehkä jotai vuonna 2018? Kaivele siis sieltä ja lueskele samalla ikivihreitä ajatuksia menneiltä vuosilta..(ei kyllä ehkä kannata mut arvioi ite riskit..)


Siiiit meillä o listalla ämpäri. Käytii keskustelua kumpi on pienempi paha, "liata" meiän varautumisämpäri, siis se, jolla haetaa vettä järvestä ku apocalyptinen kriisi iskee vai yrittää pestä siivousämpäri. Kyllä, siis tää keskustelu käytii iha oikeesti.. onneks sain K:n vakuutettua että sima on mukavampi ja helpompi pestä vesikäyttöön tarkotutusta ämpäristä ku tolujäämät tulevasta simakiposta 🙄🙈

Etkö omista ämpäreitä? Ei hätää, niitä kannattaa kyylätä markettien avajaisista. Muista ottaa ämpärinhakuretkelle omat eväät ja joku astalo mukaan, sillä sielä pitää jonottaa ja paikastaan ämpärijonossa joutuu ymmärtääkseni taistelemaan. Jos urheiluhenki,fysiikka tai aika ei riitä, voit myös ihan vaan ostaa ämpärin. (Mutta oha se nyt vähän tylsää..)


Sit tarvitaan vettä, sitä saa hanasta, en ottanu siitä nyt kuvaa. 

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tarvitset miehen(se voi ehkä olla nainenki, tai nais-tai miesoletettu tai joku vaan hahmo) joka tekee sen siman.


Nyt vaan ootellaan että se valmistuu!! 😁

Helppoa ku hevosen koulutus..

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti