sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Jumala loi auringon kuun..

..mutta siinä sivussa tais Jumalalla olla pari krapulapäivääki. Ei siinä, on se varmaa kova homma koittaa seittemässä päivässä saaha kaikki valmiiks. Tai kuudessa, eiks se ottanu vipon päivän levon kannalta? Eiks meilläki siks makseta sunnuntaisin kovempaa palkkaa, ku sillo pitäs oikeestaa vaa levätä? Nii Jumalaki teki. Mutta mitä tässä aina välillä mietiskelee maailman menoa ni tais se Jumala aatella lauantai-iltana, että nyt voi ottaa vähä rennommi, kaikki on tehty ja huomenna voi lepäillä. Sitte se siinä parhaassa juhlahuumassa muisti, että ei perhana, pari juttua jäi luomatta. No, ei hätää, osan ystävämme Jumala loi siinä pienessä hiprakassa ja seuraavat puuttuvat jutut sunnuntaina, jäätävässä krapulassa arvatenkin. Ja en aatellu mennä tässä nyt edes kaikkiin niihin ihan kauheisiin asioihin, joita maailmassa tapahtuu vaan otetaan iha ekana vaikka esimerkiks rusinat. Ovat kyllä vain ja ainoastaan huono vitsi. Ihana rapea myslileipä, vähä lämminki vielä, leikkaat sen ja kas, sielä pilkottaa rusina! Kaiken hyvän lisäks se o levittänyt sitä rusinamähmää isohkolle alueelle viereensä, joten ei auta vaikka poistat sen ite alkulähteen, se on  yhtä pesäkettä siinä ympärillä. Tässäkohtaa en aio ees mennä siihe mitä ajattelen rusinoista pullassa, suklaassa tai kekseissä.. Kun miusta tulee diktaattori, kiellän rusinat. En tiiä mitä Jumala aattelee siitä mutta on kuulema helpompi saaha anteeks ku lupa ja Jumalahan antaa tunnetusti aina vaan anteeks, ni otan riskin. Tosin maksalaatikossa sallin rusinat, ku miu kummikoira ja sen omistaja tykkää syyä sitä rusinoineen kaikkineen. Se on jotai nii häiriintynyttä ravintoa, että pitäkööt rusinansa. :D Miettikää nyt, maksa on elin, joka suodattaa kaiken shaiban mitä sen elollisen olennon ruumiin läpi kulkee ja sit joku haluu vapaaehtosesti syyä sen? Ei ymmärrä mut onneks miu ei tarttekkaa.

No entäs sitte se fakta, että Suomessa asuu ihmisiä? Eihän tää siis varsinaisesti o ihmisen paikka olla välillä lokakuu-maaliskuu. Eiks se menny jotenki nii, että Jumala loi maan ja taivaan ja kaiken ja jätti meiät sit oman onnemme nojaan? (Pahoittelut, mie keskityin rippileirillä piirtelemää hevosten kuvia vihon kantee, meni nuo oppitunnit vähä ohi mutta näi muistelen.) No eiks se Jumala ois kuitenki voinu SEN verran kattoo perään, että ku joku alkuasukas aikanaan alko perustaa asutusta Suomeen, ni ois ilmestyny vaikka palavan koivun muodossa ja kertonu, että: "Ei Igor, ei hyvä idea, mene pois. Kävele vähintään tuhat kilometriä tuonne (osoittaen etelään) ja sinne voitte asettua." Tämän sanottuaan Jumala rakensi suuren betoniaidan pohjoisen rajalle ja esti näin urpojen masokistien etenemisen kohti Suomea. Aamen. Mutta ei, täälä mennää, 8kk/12 perse jäässä, auto jäässä, varpaat jäässä, järki jäässä, aurinkoa ei o juhannuksen jälkee näkyny ja kesäki oli lyhyt mutta onneks sentää vähäluminen.

Eikä Jumalan krapulasekoilut tähä lopu, ehei! Senlisäks, että asutaa kylmässä pohjolassa ja meillä on pullaa, jossa on rusinoita (ja pitsa sisältää ananasta!? Ei siinä muute mitää mutta ainut kasvispitsa mitä yhenkää kebulan listalta löytyy, sisältää ananasta, oliiveja ja/tai sieniä. Koska ilmeisesti kukaan ei ostais pitsaa, jossa on esim tomaattia, paprikaa ja homejuustoa. Tai tomaattia, mozarellaa ja basilikaa. Listalla on 23 eri pitsaa ja sielä joukkossa YKS kasvisvaihtoehto, ja siitäki on tehty syömäkelvotonta. Lisään tän epäkohdan listaan "Asioita, joilla teen tästä maailmasta paremman paikan heti diktaattorikauteni alkajaisina." Hipsterit kiittää :D ) niin mitäpä meillä on myös.. tadaa: MAMBAN musiikki! Lauantai-iltana ravintolaan, oli tarkoitus lähteä juhlimaan.. AAAARGH! Oikeestaa Jumala ei varmaa ollu vielä edes krapulassa, ku se on antanu tän tapahtua, kyllä se ukkeli oli vielä varsin tukevassa tuubassa.. Kaiken maailman nykyhönöttäjät on vielä pientä ja harmitonta hyttysen hyminää tuohon saatanan esikartanon hississä soivaan rallatukseen. Aamen.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti