keskiviikko 9. elokuuta 2017

Kotoilua ja ruokailua

Sain palautetta, että pitäs päivittää kuulema useemmi tätä aivotonta shaibaa tänne. No, tässä tulee! Nytvieläkumuistan, ni pitänee mainita kaks asiaa: 1. Tätä miu tarinaa saa mainostaa ja jakaa. Aina ku joku on jakanu tän jossai (lue skidi ja terapeutti kai kerran?)ni kas kummaa, katsojaluvut pompsahtaa mukavasti. Se on hienoa se :D Asia 2. Tää ei o aivotonta. Tässä todiste:


Jonku alivilkkaan mielukuvituksen omaavan ajattelijan mielestä tuo voi näyttää nuudelikasalta mutta meidän, joilla on tavallista värikkäämpi ajatusmaailma, silmään tuossa on aivot. Aamen.

Toinen hyvinkin keittiömaailmaan liittyvä asia on tässä:


Kuvan nimi on Jenni 1, sipuli 0. Tuo mokoma oli erityisen kovasti itkettävää lajiketta. Siis tuntu, että silmät tippuu päästä. Voisin suositella elokuvaohjaajille, jos ne ei meinaa saaha niitä näyttelijöitään itkemään, ni tuolla kyllä lähtee!

Veitsi: Perus Fiskars,kaikki Prismat, leikkuulauta: Ikea(?) Uimalasit: Speedo, Urheilu Koskimies tai vastaava urheiluliike, silinteri: Kuvausrekvisiittaa.

Sit kolmas meikäläisen marttailuun liittyvä asia on marjanpoiminta. Oon siis esim onnistunu jo semisti eksymään suolle. Villi tunne, kun nenä maassa könyää jossai pikkusella(?)suolla ja kuvittelee tietävänsä koko ajan suunnan mistä on tullu. Sit ku tunnin päästä nostaa katseensa, havaitsee, että oikeestaa se metsänreuna, josta on tullu, ei näy enää missään, vaan jokapaikassa on sitä samaa suota. Onneks olin autotien varrella ja vaikka tietä ei näkyny, ni ääni kuulu. Sitä kohti suunnistamalla löysin takas autolle, joka ei loppujen lopuks tosiaankaa ollu kaukana.

No, mitä tästä seikkailusta nettosin? Melkei rasiallisen lakkoja, jotka kaiken hyvän lisäksi maistuu iha oksennukselle :D Mikä hiton hypetys mokomissa marjoissa on? Onneks K söi ne. Ei menny marjastushimo hukkaan. Tänää en menny suolle eksyilemään vaan ihan vaan mustikkametsään. Ne mokomat ei meinaa olla vieläkää oikee kunnolla kypsiä mutta keräsin niitä silti. Ostin hetki sitten itselleni poimurin:



Siinä luki "Lasten poimuri". Eikö muka aikuisilla voi olla pinkkiä poimuria, häh? Vai tuo näppärä kokoko sen tekee, että on muka lasten malli? En tajua..? :D Hyvin se toimii aikuisenki käsissä ja täyttyy mukavan nopeesti-> saa tyhjentää tiheemmi-> tuntuu, että ois saanu hitoksee saalista. Jos kokee, että rasiat täyttyy liian nopeesti, voi aina kokeilla miun hyväksi havaitsemaa kikkaa: Jätä rasian kansi vähä auki, jotta marjat pääsee tippuilemaan pitkin kassin pohjaa. Kippaa kassi sisältöineen puskaan, pelasta helpoimmin pelastettavissa olevat marjat ja jätä loput. Kas kun onkin taas tilaa kipossa, perkele.

Aamen osa 2.

Loppuu vielä terkut miu maalaukselta. Näitä riittää, ku on taas maniavaihe päällä. Tää on tosin kyllä jo vuosia vanha..

Aamen osa 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti