lauantai 17. marraskuuta 2018

Kauneudenhoitovinkki

Ha, nyt pääsin siihen omimpaan asiaani, eli kauneudenhoitoon. Kaikki miut tuntevat luonnollisesti tietää, että oon ollu syntymästäni asti se kaikkein kaunein, ihanin, ystävällisin ja ylipäätään täydellisin olento. Oon se vauva, jota kätilöt katto jo ihmeissään, että mistä tämä kaikki kauneus juontaakaan juurensa! Kuinka täydellinen on tuo kasvojen luusto ja poskipäiden keveys, mitkä pitkät silmäripset ja kuinka kauniisti kaartuva leuan muoto. Lapsena käytin vaan mekkoja ja leikin nukeilla. Kirmasin pitkä vaalea tukka hulmuten kukkakedoilla ja miusta otettiin tuhansittain valokuvia. Koulussa olin aina tanssiaisten kuningatar ja miule oli vaikeeta löytää prinssiä, joka ois täyttäny kaikki laatustandardivaatimukset. Oon aina hengaillu vaan kauniiden ja rohkeiden ihmisten ympärillä, siks miu kaveritki on nii hyvännäkösiä. Oon siis suomeks sanottuna ollu aina se koulun kaunein ja suosituin. (Lue: Olin ruma lapsi, josta ei tullu joutsenta. x)

Siinä pientä johdatusta teille rakkaat, rikkaat, kauniit ja rohkeat lukijani. Nyt tulee se oikee asia, olkaa tarkkana!

Eli ihan aikuisten oikeesti kauneudenhoitovinkkinä tässä teille kaikille vaiettu salaisuus, nimittäin.. Kahviporot. Tätä saa kyllä lukea kaikista naistenlehdistä ihan tasasin väliajoin mutta mieki haluan nyt hehkuttaa asiaa. Eli jos ette oo vielä kokeillu, ni kokeilkaapa ihmeessä! Eli keitä kahvit, juo kahvit(jos et juo kahvia, niin tässä on ylipäätään hyvä syy kutsua kaveri kylään kahville!), käy lenkillä (suklaanhakureissu lähikauppaan lasketaan. Ei ole sinun vikasi, jos lähikauppa on kirjaimellisesti lähikauppa, eikä matkalla ehdi tulla kunnolla hiki.) ja suihkuun mennessä ota kahvinporot mukaan. Nää toimii kuorinta-aineena koko ruumiille ja myös hiuspohjalle! Ite laitoin hiuksiin hieroessa mukaan vähä shamppoota=hiukset tulee kuorittua ja pestyä samalla. Sitte ruumiskuorintaan mukaan vähä jotai hyvänhajusta pesuainetta. Tässä toimii hyvin myös kookosöljy. Siis ota kookosöljyä ja kahviporoja räpylään ja eikun hieromaan nahkaan. Kahvin haju voi tuntua rajulta ja tuoda muistoja jostain ekasta työharjoittelupaikasta Penan korjaamolla, jossa kahvi oli pahaa ja vahvaa mutta ei se jää mitenkään iholle haisemaan. Kokeilkaa ja tulkaa kertomaan kokemuksia! Naaman kuorintaan tää saattaa olla vähä raju aine, jos on kovin herkkähipiäinen. Miuki pärstä on herkkä mutta raastan sitä silti tällä reseptillä :D

Noni, eikö ollukki kiva, ku miu blogissa oli aito kauneusvinkki aidolta kaunottarelta! Laitan tähä loppuun vielä ruokavinkin ihmissuden malliin:


Kyllä, siinä on kasvissosekeittoa, kalapuikkoja ja creme fraichea. Miula ei o tästä muuta sanottavaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti