maanantai 23. marraskuuta 2020

Tapahtui Meedion luona

 Wikipedian mukaan (vapaasti referoituna)meedio on henkilö, joka välittää viestejä tuonpuoleisesta, varsinkin vainajilta. Meedio voi myös "erittää henkimaailmasta materialisoitunutta ektoplasmaa." Meedioiden kulta-aika oli jotain sata vuotta sitten. Nykyisin tälläisistä henkilöistä puhutaan enemmänkin kanavoijina. Ero meedioihin on tuo ektoplasman erityksen puuttuminen.

Noh, ektoplasmat sikseen, mie puhun kyllä arkikielessä ehkä enemmän meedioista, se on jotenki kansankielisempää. Oon käyny pariin kertaan sellasessa yleisömeediotapahtumassa, jossa porukka saa viestejä tuonpuoleisesta. (Eikä siellä o kyllä mitää ektoplasmaa eritelty..) Siellä on aina ollu tosi hyvä pöhinä ja ihmiset on saanu ihania terveisiä poismenneiltä perheenjäseniltään ja ystäviltään. Siinä on vaan se ongelma, että siellä on nii paljo porukkaa, niin kaikki ei saa omaa henk.koht.viestiä. Osa hengistä(iha niinku elävistäki ihmisistä)tuo itseään enemmän esille ja osa jättäytyy vähä niinku odottamaan vuoroaan, jolloin vaan aika loppuu. 

Ratkaisu, mennä yksityiseen tilaisuuteen! Yksinkö? Ehei, otin Pikku-H:n mukaan. Meillä on ollu agendalla mennä tälläseen tilaisuuteen jo vuosikausia ja nyt myö vaan se toteutettiin. Mistä meedio? No niitähän löytyy googlaamalla vaikka ja kuinka. 

K kysy miulta illalla, että mite meni. "Käyttikö se jotai kristallipalloa?" Tää oli tietysti ihan ironinen vitsi mutta jos nyt otetaan asia ihan vakavasti, niin varmaan jotku meediot käyttääki. Jokaisella on omat keinonsa lukea saamiaan viestejä. Tää meiän meedio sai enemmän kehollisia kokemuksia, joten hän aloitti kaikkien viestien lukemisen aina seisten. 

Oltii kumpiki vähä(paljo)jännityksessä, mitä tässä tulis tapahtumaan? Mitään pelättävää ei kuulema ole, joten sillä mentiin. Meedion työtila oli ihanassa vanhassa puutalossa, jota kukaan ei ollu pilannu Tikkurilan valkosella kalustemaalilla, vaan talo oli säilyttäny oman satavuotisen henkensä. Meedio oli sellanen "ihan tavallinen" nainen, jota meistä ei kukaan erottaisi Prisman vihannesosastolla. Ei siis kaulasta roikkuvia kristalleja, turbaania, mitään kaapuja tai muuta mystistä. Mentiin meedion työhuoneeseen, laitettiin puhelimet lentotilaan, kaadettiin teetä kuppeihin ja istuttiin alas. 

Ekana nostettiin kortit, joilla päästiin vähän tunnelmaan. Tässä miun:


Oon kuullu, että henkimaailma tulee ihmisen luo kevyessä muodossa. Tuulena, perhosina, höyheninä tai vaikka lintuina. Tää kortti haluu kertoo miule, että miula on tosi paljon henkiauttajia ja rinnalla kulkijoita ja että miu pitää luottaa myös miu omiin henkisiin kykyihin.

Noh, viestejä tuonpuoleisesta? Ekana tuli iloinen naisenergia. Fyysisesti muodokas, ei kuitenkaan lihava henkilö, joka oli hyvin iloinen tästä mahdollisuudesta tulla moikkaamaan. Tää hahmo katto meiän teepöytää(jossa oli teen lisäks tarjolla gluteenittomia, sokerittomia, ...jajotaintomia-keksejä)että voivoi, eikö ton enempää tarjottavaa. Pitäis olla pöytä täynnä pullaa ja kakkua, enemmän tarjottavaa. Tää henkiö katto miu pääkallokuvioista paitaa ja nauro sille sillee hyvällä tavalla. Että ei heidän aikaan tuommoisia, hänellä on vaan tää esiliina. Mutta että se sopii miule. Hän ei ole miu läheisin henkiopas mutta on kulkenu miu rinnalla ja seurannu miu elämää, vaikka ei ollakkaan koskaan tavattu..

Toinen miule tullu hahmo oli suoraselkäinen mies, joka ei ois eläessään missään nimessä uskonu mihinkään henkimaailmaan mutta on nyt sitä mieltä, että onhan tää mahtavaa. Hän on ollu enemmänkin hiljainen kuin mikään suupaltti. Ei siis tuppisuu, on puhunu kyllä mutta asiaa. On pitäny eläimistä ja tehny käsillään paljon kaikkee. Metsä on ollu tälle henkilölle paikka, jossa on myös viettäny paljon aikaa ja hän haluu korostaa sitä myös miule. Että miu kannattaa mennä metsään "maadoittamaan" itseäni.

Miule nää henkilöt oli ihan selviä, keitä he ovat..

Pikku-Hkin sai ihan mielenkiintosia viestejä, kannustusta ja apuja tuonpuoleisesta, hän kertonee niistä jos haluaa..

Meillä oli tosi hyvä ja lämmin tunnelma, jotenki turvallinen. Oltais molemmat voitu jäähä sinne jutustelemaan vaikka koko päiväks. Nyt tuntuu, että olo on jotenki kevyt :) Suosittelen tätä kokemusta kaikille, jos ei muuten niin sillä varjolla, että kaikkee pitää kokeilla. 

Muutama yleismaailmallinen vinkki kuitenkin, jotka ihan kuka tahansa teistä voi ottaa osaksi omaa arkea. Ja ei, teiän ei tartte uskoo mihinkään "yliluonnolliseen" tai "henkimaailmaan" tai "ennustajaeukkoihin" tai "tarot-tulkitsijoihin" eikä näistä jutuista tartte kertoo kellekkään. Muista kuitenkin pari vinkkiä, ihan vaan vaikka mielenkiinnosta:

-Jokaisella on omia henkiauttajia ja rinnallakulkijoita. Ne voi olla tuonpuoleiseen siirtyineitä ystäviä, tuttavia tai sukulaisia, tai ne voi olla metsänhenkiä, enkeleitä tai ihan mitä tahansa. Vaikka peikkoja :D Niiltä voi pyytää apua. Onko tentti tulossa? Työhaastattelu? Etkö tule naapurin kanssa toimee? Pyydä apua auttajalta! Pyydä tsemppiä tenttiin, apua haastatteluun, pyydä naapurille helpotusta.

-Rakasta itseäsi. Jos et itse jaksa ja pidä huolta itsestäsi, et kyllä jaksa auttaa muitakaan, oli kyse sitten ihan fyysisestä auttamisesta tai vaikka vaan toisen ongelmien kuuntelemisesta. 

-Onko paha olla? Hermo menee? Fyysisiä vaivoja? Mene johonkin hiljaiseen paikkaan(ihan vaikka Prisman vessan viimeiseen koppiin) ja hengitä muutaman kerran rauhassa sisään ja ulos. Mieti, että joka kerran kun päästät ilmaa ulos, samalla poistuu pahaa mieltä ja ongelmia. Vähä niinku kehon kevätsiivous pikana.

- Unelmoi ja tavoittele unelmiasi mutta älä jää kiinni siihen, että MITEN saat sen unelman toteutettua. Se voi toteutua ihan odottamatonta reittiäkin pitkin, pääasia, että tähtäät siihen vaikka se tuntuis kuinka epätodelliselta. 


Naurattaako tää koko asia teitä? Hyvä. Paljon pahempi ois jos teitä itkettäis :D Pidä kuitenkin aistit auki. Jokainen voi lukea tuonpuoleisen viestejä, vaikka toiset onki vähä herkempiä niille. Viesti voi olla tuoksu, väri, tuulenhenkäys tai vaikka kuten miule kävi viime synttäripäivänä, pikkulintu, joka istahti miu auton A-pilarille ja katteli miuta etulasin läpi suoraan silmiin. Mie tiiän kuka tuli tuonpuoleisesta toivottamaan hyvää syntymäpäivää ;)

Pysykää linjoilla muruset, mie yritän täällä aistia teiän energiat :D

**

Ja hei, kohta alkaa joulukalenteri, pysykäähän linjoilla!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti