torstai 15. syyskuuta 2016

Taiteilua

Kuten jossain tekstissä mainitsin, miula on hirvee tarve koko aja taiteilla jotai. Menisin tosi mielellää esim kansalaisopiston huovutus- tai keramiikkakurssille mutta miule muodostuu sellanen ongelma, että en tiiä mihi hittoo mie ne kaikki tuotokseni työnnän. En o kuitenkaa nii taitava, että voisin viiä niitä hyvällä omatunnolla esim lahjaks kellekkää.. No, nyt oon toteuttani itteeni lastenhuoneen sisustajana ja maalasin miu siskon pygmeille taulut. Ne raukat ei vielä osaa sanoo vastaankaa :D

Mie en valitettavasti saanu millää kunnon valokuvia noista mutta näistä saa varmaan pienen käsityksen.. Tuo leijonan naama näyttää siltä, että joku ois laaminu sen pärstästä puolet pois mutta jostai syystä se näyttää siltä ku valo osuu siihe jotenki hassusti? Ei se luonnossa näytä tolta :D Pitää kattoo vieläkö sitä pitää vähä fiksata.. Nomutta, tässä siis miu tuotoksia:

Tää tulee esikoiselle, maalauksen nimi on "Rohkeus". Esikoinen tarttee aina vähä enemmän rohkeutta, ku perheen muut jäsenet.






Ja tän nimi on "Ensilento". Se muistuttaa, että kaikki pitkät ja lyhyetki matkat, sekä jännittävät, ehkä pelottavatki jutut vaatii aina sen, että uskaltaa ottaa sen ekan askeleen. Ja sitte pitää vaa luottaa, että omat siivet kantaa kyllä. Tää taulu on siis kuopukselle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti