tiistai 27. joulukuuta 2016

Joulurauhaa

 Noni, eli joulun rauhaa, vaikkaki vähä myöhässä! Nythän se on jo arki koittanu.. Kela on taas auki. Ja alko.

Tässä nyt se miu valmis mökki. Tossa ei näy sitä, että tuo kattopala jäi vähä vajaaks ton etupuolen takaa.. Ja onhan se vähän liian lyhytki :D Mutta hei, kesti ehjänä Lepraan asti ja aika hyvi saatii se koottua! Hihi, olen nero..


Tässä sitte tarkempaa yksityiskohtaa. Mei äitimuori oli paistanu pygmien kanssa vähä pipareita ja sielä oli seassa tälläsiä pikku possuja. Eli hyvän mielen joulupiparitalo muuttui kuin muuttuikin teurastamoksi, johon nää pikkupossut oli marssimassa tuskan viitta hartioilla. Tuola on sellanen hiilidioksidihissi, johon possut laitetaan ja sielä ne taintuu. Sitte niistä lasketaa veret pihalle, oli ne kunnolla tainnuksissa tai ei. Siitä lihat irti, leima perseeseen ja telkkuun mainos jostai perhetilan idylistä ja ihmisille mielikuva, että niillä possuilla on samanlainen idyli. No, eikai sitä nii ajattele, ku joulupöytään se kinkku on saatava..


Helsingissä sato railakkaasti vettä vielä Tapaninpäivänä. Onneks meillä täälä Torniossa oli iha talvi! Tää kuva on tosin viikolta ennen joulua mutta saanette käsityksen..



Tähän vielä loppuriimi:

Jeesus lähti paimenten mukaan, näkikö sitä kukaan?

Joulurauhaa rakkaat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti