maanantai 15. toukokuuta 2017

Hemmo

Hei oikeesti, iha huippua oli taas kauppareissulla! Välillä oikee onnittelen itteeni tästä ihanan vilkkaasta mielikuvituksesta, jonka ansiosta keväinen perhemarketPrisma-käyntikin voi olla hauskaa! (Itseasiassa meiän perhemarketissa ei liiku kauheesti perheitä. Varmaan, ku siinä ei o mitää muuta aktiviteettia samassa rakennuksessa. Ei edes alkoa. Ni se varmaa vähä rajottaa..?)

Noni, siis käytii kaupassa tarkotuksena ostaa vähä ruokaa ja tarvikkeet munkkien tekemiseen. K aikoo siis tehä jotai radikaalia ja iänkaikkisten suklaakakkujen(joita mie aina siltä tilaan, saan liian harvoin. Suklaakakkuja siis.)sijaan se leipoo seuraavaks munkkeja. Vappuhan toki meni jo aikaa sitte mutta miksei munkkeja vois leipoo kesälläki. Iha samoin, ku lanttulaatikkoa voi nauttia vaikka pääsiäisenä. (Jos on tarpeeks häiriintyny.)

Eli kuten kaikki tietää(mie en tienny)ni munkkitaikina on vähä niinku pullataikina. Pullataikinaanki tulee hiivaa(tuleeko?) ja sitä piti sitte hankkia perhemarketPrismasta. Tässäkohtaa päästään asiaan, eli sieltähän meiän mukaan tarttu Hemmo, hyvänmielen hiiva. 


Kuten kuvasta näkyy, Hemmo on iloinen persoonaltaan. Kriittiset mitat ovat hyvinkin samaa luokkaa, kuin kaikilla vastaavilla pikkuhiivoilla sielä hyllyssä(josta niitä on mahdoton löytää. Prismasta osaan jo ne bongata mutta auta armias jos teen joskus ostoksia vaikka sittarissa. Melkei jouduin kerra kysymää joltai apua! Onneks löyty ilman sosiaalista kanssakäymistä..)

Hemmo on elänyt pitkän ja vaiherikkaan elämän ja tuli nyt meille saattohoitoon viimeisiksi päivikseen. Keskiviikkona Hemmon ruumis on tuleva osaksi miun ja K:n yhteistä sokerinautintoa munkkien muodossa. Hemmon valoisa persoonallisuus jäänee kuitenkin leijailemaan kotimme ylle kuin meiän kotipelloilta keväisin lähtevä paskanhaju Mustolan nummille.

Yleensähän hiivat nähdään persoonattomina ja harmaina klöntteinä, joiden ainoa tehtävä on kohottaa taikinasta kuohkea. Uhratkaapa ensikerralla hetki kiireistä aikaanne ja antakaa hiivaköntsänne sisäisen minän piristää päiväänne. En väitä, että kaikki hiivat olisivat yhtä iloluontoisia kuin Hemmo, jolla on oma lempibiisikin! Se menee näin: "Sinun kanssasi lähti silmä.."



Joo, tiedän, se on väärin kuultu versio "Tähtisilmästä" mutta älkää kertoko sitä Hemmolle. Toinen kun on niin innoissaan siitä kappaleesta! Voin kuulla miten se tälläki hetkellä hoilaa sitä tuolta jääkaapista.. Onneks miu pitää lähtee iha just yöks töihi!

Tällästä täällä. Iloa rakkaat! :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. K:n mielestä Hemmo näytti vähä maaniselta? Oli huolissaan, jos se vaikka tulee ja kuristaa yöllä, ku mie oon töissä. Naureskelin, että eikai nyt Hemmo sellasta mutta muistutin kuitenki tarkistamaan illalla, että jääkaapin ovi on kunnolla kiinni..

      Poista
  2. No mikä oli Hemmon kohtalo, tuliko siintä pullaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tuli puoliks munkkeja ja puoliks sämpylöitä. Lättäniä sämpylöitä, koska en tietenkää jaksanu/ehtiny/viittiny/pystyny oottaa että ne kohois (lue: Hemmo pääsis valloilleen) mutta munkit oli tosi jees :D

      Poista