maanantai 12. helmikuuta 2018

drinkkivinkki

Noni, no kuulkaas tuli tässä vielä tälle päivälle tällänen maanantai-illan drinkkivinkki! 

Käsi ylös, kuka tykkää juoda margariittaa baarissa? Tai vielä parempi, mansikkamargariittaa?

Eli sitähän voi tehhä näppärästi kotona, tarttee vaan muutaman elintärkeän ainesosan..

Lasi. Oikeanlainen margaritalasi. Ilman sitä ei hommasta tule mitään. Viiniä nyt voi vielä juoda sellasesta normi ikea-lasista mutta margariittaa ei. Ite oon hankkinu nää lasit kirpparilta viime keväänä, kun Skidi oli tulossa kylään. Se on kuitenki pitkänlinjan baarialan ammattilainen, joten silloin on oltava kunnon lasit :D Jos et ole niin boheemi, että kaapista löytyy kirppisaarteita, niin käytä sitte vaikka jotai perus iittalan-laseja.  Niitä, jotka saitte Kaija-tädiltä, kun menitte naimisiin. Jos olet eronnu ja iittalat meni jakoon ja just nää lasit jäi erossa puolisolle, niin sitte se on ihan sama. Käytä vaikka Muumi-mukia, kunhan siinä pysyy neste!

Oikeet ainekset. (viinakset)Eli tequilaa ja likööriä. Miulla sattu tässä olemaan ihanan ystävän joululahjaksi antamaa, itsetehtyä pihlajanmarjalikööriä. Jos olet niin köyhä, että et omista näppärää ystävää, joka tekis siule moista tai et ite osaa, niin hätätapauksessa tässä toimii vaikka quantreau.

Sitte tarttee pakastemansikoita. Ihan pikkusen sulaneita, mutta kylmiä.

Mitäs vielä? Suolaa tuohon lasin reunaan. Joo, ja sitruunan tai limen mehua!

Siinä se. Huomatkaa, että käytin tässä samaa ammattilaiskäyttöön suunniteltua tehosekoitinta, kun aiemmassa porkkana-appelsiini-mössössä. Kuten mössön teossa, mikä tahansa terä käy, vaikka joku philipsin blenderi. Se, jonka saitte Maisa-tädiltä, kun menitte naimisiin. Edelleen, jos olet eronnu ja philipsikin jäi puolisolle(kun sekä Maisa, että Kaija nyt sattu olemaan molemmat sen puolison puolen tätejä)niin käytä sitte vaikka haarukkaa.

Helpointa että laitat kaikki aineet kippoon, surautat mössöksi ja kaadat lasiin. Älä mittaa mitään, paljon jännempää! Jos humallut huimasti ekasta lasillisesta, oli viinaa vähä liikaa. 

Oi, oispa aina maanantai!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti