perjantai 2. helmikuuta 2018

Taiteen tekemisen sietämätön vaikeus

..ja muita pikkuasioita, jotka vaikeuttaa miu henkistä kehitystä kiukuttelevasta nelivuotiaasta aikuiseks. No, tässä ekana siitä taiteesta:

Maalaustunnilla pariki mummoa ihasteli, että voi kun söpö, onko tuo lehmä? Yleisökysymys, näyttääkö tuo lehmältä?? (Tuo valkonen juttu tuossa on sen eväspussi. Sille tulee tuohon sellanen tikku, jonka nokassa tuo pussi roikkuu.. Tää ei siis missää nimessä o vielä valmis taulu, kuten taustastakin näkyy.)


..ja sitten on tää seuraava söpö VIRTAHEPO tässä näin.. Tää on valmiimpi, mitä nyt nuo marjat tuolla on ihan perseestä. Ei ois pitäny tehä niitä. Onko jollakulla taulujen tarve? Nää on sellasia isohkoja, ei mitää jättimäisiä kuitenkaa.


Sitte tässä kuvassa ei näköjään näykkään sitä tekstiä. Eli ootte ehkä joku havainnu, että Reissumies-leipäpaketit on uudistunu hassunhauskoiksi. On palomiestä ja remppamiestä ja vaikka mitä. Sit on eri murteilla olevia tekstejä, eli se sloganihan menee, että toiset on luotuja kulkemaan. Sit se o noissa eri murteilla. Ostin innoissani etelä-Karjalan murreleipää ni mikä oli teksti? "Toiset on luotui kulkee hutkeltammaa." Että mitäh? Pitäs melkei laittaa palautetta Oululaiselle, että mistä hitosta ne on keksiny sanan "hutkeltammaa". Vai onko tää jollekki Lepralaiselle esim tuttu ilmaisu?


Siinä tuoki ukko vaa hymyilee. Vai pitäskö sanoo: Hymyillä hutkeltaa. :D

Noo, entäs tää Särkännimen taidemuseon vessa:


Missäköhän isit vaihtaa jälkikasvujensa vaippoja? Missä tasa-arvo? Mie ainaki isänä nostasin metakan, sillä miestenvessan ovessa moista symbolia ei ollu.

Sitte tää:


Lapsethan ei kohta muuta osaakkaan, esim lukea tai kirjottaa. Mut hei, onneks niillä on älypuhelimet ja ne osaa käyttää niitä!

Sit miula on vielä yks ärsytyksenaihe. Meiän perheen ainut piparkakkumuotti oli häveyksissä joulun aikaan ja jouduin tekee perinteisen kikkelipiparin vapaalla kädellä. Kivavaan. Myös muut jämäpiparit on tehty ihan vaan taikinan roiskeista ja koristeltu miu rajattoman mielikuvituksen siivittämänä. Hih. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti