maanantai 29. tammikuuta 2018

kylpylähotelli Katinkullassa tapahtuu, k-18

ja sanon nyt, että jos joku menettää tän takia yöunensa tai kylpyläriemulomafiiliksensä, niin eiolluasiaa-blogi ei vastaa henkisistä kärsimyksistä. Miula on 5kk päästä, tasan, synttärit, ni lupaan sitte aikuistua näissä jutuissani. Noni, no jos koet olevasi henkisesti särkyvää sorttia, niin älä lue pitemmälle. Oikeestaa en o iha varma pitäskö henkisesti heikkojen lukee tätä miu blogia ylipäätään?

Noni, no mitäs. Meillä oli ne bileet, joo! Oli vissii aika kuivahtanu meno, ku kaikki oli jo kotona nukkumassa enne puoltayötä :D Mutta kiitos tositositosi paljon kuitenki kaikille paikalla olleille! Ihanaa, että joku jaksaa vaivautua mukaan. Toisaalta se oli iha huippua, että näin kaikille tietovisaan osallistuneille riitti palkinnot :D Siinä oli kuulema liian vaikeita kysymyksiä. Höh. Miusta vaa ne pari K:n laatimaa pakollista alien vastaan predator-kyssäriä oli vaikeita, muut iha perus.

Miula ei taia olla yhtää kuvaakaan sieltä! My god! No, ehkä parempi.

Myö siinä sunnuntaina heräiltii ja vein Skidin ja H:n junalle. Käytii eka tietty syömässä. Jostai syystä saatii hirvee nauru aikaan aiheesta "Röpörieska". Miusta se kuulostaa synonyymiltä jollekki sellaselle, joka lennähtää pönttöön n.2,5 tuntia sen jälkeen, ku oot halannu noropotilasta mutta kuulema se on iha olemassa oleva asia. Hassua. Hihi.

Nyt alkaa se k-18 osio. Eli, rantauduttii pitkän taipaleen jälkee tänne Katinkultaan. Se on siis kylpylähotellikompleksi,jos joku sivistymätön ei sitä tiedä. (Mie tiiän sen vaa siks, koska oltii täällä lapsena.) Täällä on kuulkaa huipaisat meiningit! Sellasta pienenpientä jekkua, että parkkeeraaminen ei kuulu hintaan(no, ok, se o vaa 6egeä 24h), kerroksessa oli numero 2 mutta oikeesti se oli ykköskerros ja jos haluut päästä väliovista, joudut kikkailemaan pikku älypelin koska:


tadaa, joku insinöörimies oli suunnitellu tolpan just tohon kohtaan missä se kortti pitäis saaha tungettua toho laitteesee. Se kortti ei siis menny siihen ton enempää. No, näköjää tää oli ratkastu jättämällä kyseinen väliovi sitte iha vaa auki..

Noo, siitä saunatiloihin. Kylpytossut ois maksanu 3,5egeä mutta kylpytakista ei ollu mainintaa. Toivon ettei sen käytöstä tuu K:lle laskua luottokortille :D Hinasin perseeni monen mutkan kautta löytyvään kylpylätilaan, jossa havaitsen, että pukuhuoneet on yhteiset kaikkia sukupuolia edustavien henkilöiden kanssa. Sielä oli kyllä ohjeet, että vaihda uikkari kopissa(sielä oli siis sellasia pikku kopperoita, niistä kohta lisää), tule ulos kopista, etsi vapaa kaappi, työnnä kamat sinne, luukku kiinni, alkaa kuulua piipitystä. Ihmettele piipitystä, kaapin ovi ponnahtaa auki. Sulje se uudelleen, piipitys alkaa taas. Yhdistä se mielessäsi jotenkin siihen kaapin sulkemiseen. Tarjoile kädessäsi olevaa ranneketta kaapin ovelle. Se ponnahtaa taas auki. Mene kaappirivin päädyssä olevien ohjeiden luo ja havaitse, että se piipitys on henkinen paineaalto joka kannustaa sinua pukukaapin oven suljettuasi ryntäämään sinne päätyyn rannekkeinesi, jolloin kaappi lukittuu. Ne rannekkeet on siis tälläsiä:


Niillä ei suinkaan päässy kaikkiin laitteisiin, ei edes kulkematta lähtöruudun kautta, sillä kuntosali makso vielä eriksee 8egeä. Tuo on lisäks yhtää miuta leveempinilkkaselle leidille liian pieni jalkaan ja liian iso käteen. Näppärää!

Noni, no sielä pissassa ja chanel 5:sen tuoksussa lilluessani yritin ettiä rauhallista nurkkausta, jossa möllöttää. Kaikki ulokkeet oli varattu joko mummojen tai kutevien pariskuntien toimesta. Kaikkialla muualla uimatiloissa oli 12-vuotiaita lapsia. Kestin mielestäni aika kauan, lähes varttitunnin! Poistuin suihkuun, jossa ei ollu vauvauintia vaan 10-vuotiaita lapsia äiteiteen. Mikä hiton äitilapsitapahtuma siellä oli, en tiiä? No, poistuin pikapikaa kaapille, nappasin vaatteet ja sulkeuduin pukukoppiin. Seinän takana oli joku nuori? äiti, jolla oli ilmeisesti jotenki huonomuistinen mukula. Ainaki sen piti kerrata sille kovasti mitä just äsken tehtiin, "tuolla äsken saunottiin ja uitiin.." Siinä kun yritin vältellä jonkun omalle puolelleni jättämää pikku kääröä


kuuntelin miten naapurinkopin äityli kertoi vauvalleen: "Juu, otetaan vähän tissuliinia ja sitte mennää päikkäreille." Noni. No, miule tuli tarve poistua salamavauhtia ulos kopista.. Miula on paljon sanoja joita en kestä, kuten masuasukki, pimpsa ja peffa, ihan vaan muutaman mainitakseni, mutta jotenki koen kaiken nousseen nyt ihan uudelle tasolle. o_0

Tässä koko mestassa ei o minkäänlaista ruumisrasvaa. En tietty ottanu mitää rasvoja mukaan, koska virheellisesti aattelin, että kyllähän nyt kylpylähotelleissa on rasvaa. No ei ole. Ei ollu tarjolla ku mummonhajusta Dovea suoraan seinästä:


Niin paljon ku mie yritänki maailmaa pelastaa ja oon ilonen, ettei niitä pikkumuovipulloja enää nii paljon käytetä niin nyt oisin antanu oikeen munuaiseni rasvasta ja hoitoaineesta. Pipo päässä päivälliselle, ei siinä ja huulirasvaki toimii naamaan laamittuna ihan jees. Ja tuosta tuliki mieleeni vielä yks pikku miete.. Eli tässä kompleksissa o joku tosi maineikas ja hieno ja aito ja pitkänlinjan pitseria. On niin aitoja aineita jaadajaada. Luin niitten listaa ja joo, sielä oli jopa yks vegaanivaihtoehto mutta sen lisäks n.15ta eri pitsasta yks kasvisvaihtoehto. Missä tomaatti, rucola, mozarella? Oon meillä sellanen. Eiku, ainii, kato ku myöhän työnnettii siihe lisäks vielä PARMANKINKKUA?? Joo, ja lisäks tehtii hassunhauska pila, poropitsa jonka nimi o Rudolf. Kas ku ei Petteri. ARGH!


Taidan ottaa ruoan kanssa viiniä. Paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti