torstai 25. tammikuuta 2018

matka jatkuu..

Peurangan kylpylähotellin (lue: Parhaat päivänsä nähneen solukämpän)lämmöstä kohti Lepraa. Lahden kautta, koska piti jättää K sinne. Ekanaki sellanen pikku huomio vielä tuosta kylpylähotelliopiskelijasolupaikasta, että se kun on tollanen kuntoutuskeskus, ni sielä oli selkeesti kivasti aateltu kaikkea. Tässä pari esimerkkiä:

Onko hätä hukassa? Kakka ei tule ja pissikin jotain ujostelee? Ei hätää mutta ei hätää, (hihi, ite keksin ton sanaleikin!) sillä kylpylähotelli Peurungan solukämppien vessassa on ratkaisu:

Siitä sitte.

On myös vaihtoehto, jos haluaa viinanjuonnin sijasta viihdyttää itseään. Tääki huvi tapahtuu vessassa, huom! Eli kaikki muistaa vanhan hyvän ajan, kun oli lankapuhelimet? Kyllä, noni, no tässä voi leikkiä ei vaan lankapuhelinaikaa, vaan voi myös kuvitella soittavansa ensin "keskukseen" ja pyytää keskusneitiä yhdistämään Virtasen perheelle kukkulan toiselle puolelle. Ja mikä parasta, tässä on kohta tukkakin hyvin! Kui siistiä :D


Noni, no sellasta. Olen sanonut tämän usein, ihan niinku trivagon mainoksessa! Trivago o vähä sama ku se bonusway, jota nyt kovasti mainostetaan. Käytä tätä meidän palvelua, kuinka helppoa elämä onkaan. Ja bonuswaylta saa vieläpä "ilmaista shoppailurahaa". Ihmiset menee sitte innoissaa mukaa tähä touhuun eikä kukaan kysy missä se musti on kuopattuna.. Ehei, boonusvei nyt vaan ihan hyvää hyvyyttään jakaa ilmasta rahaa ja "Lendo kilpailuttaa lainasi ihan ilmaiseksi." Mitä nyt samalla saavat  tietoonsa siun sähköpostiosoitteen, kotiosoitteen, henkilötiedot, äidin tyttönimen, naapurin pensasaidan materiaalin, talosi sähköyhtiön asiakaspalvelijan koiran rotutiedot ja lempiteeveeohjelmasi. Nämä tiedot myydään eniten tarjoavalle kovaan hintaan sinun ihmetellessäsi kuinka se nettiseiskalehden mobiiliversion sivureunassa vilkkuva mainos tarjoaa sinulle juuri sitä kenkäparia alehintaan, jota olet niin kovasti halunnut.. Jännää!?

Se ei liittyny aiheeseen mitenkää. Tää ei ollu maksettu mainos, uskokaa tai älkää. Ja mie oon vasta juonu yhen iskän jääkaapista löytyneen lonkeron!

hih, no aiheeseen. Tai siis ei miula oikeesti ollu tästä aiheesta (vielä) sen kummempaa, kun että noista lumisista pakkasmaisemista tänne nostalgiseen Lepraan. Koko matkan sato vettä ja maisema o tämä:




Lohdutonta, totta! Eipä siinä. Kävin heittää kamat iskälle ja kruisasin kaverin luo syömää :D Parasta! Se on kuulkaa tässä hektisessä somemaailmassa aika ihanaa, että on vielä ihmisiä joitten kotipöydän ääressä voi istuu tukka takussa, meikit poskilla ja olla vaa. Vaikka iha hiljaa tai sit vaa puhuu esim siitä mite uskoo johonki tarot-korttien tulkintaan. Niih. Jos teillä joillaki on vielä sellasia ihmisiä lähipiirissä, ni pitäkää niistä kiinni hitto soikoon!

Nyt mie käyn nukkuu, vaikka miuta pelottaaki. Vähä. Täällä saattaa olla mörköjä ja tuo ilmalämpöpumppu pitää jännää ääntä.. Voi olla, että jätän telkun auki. Ja valot :D No, ehkä mie selviän. Terapeutti lupas tulla häätämää möröt, jos niitä ilmaantuu. Toine vaihtoehto ois juoda pullo punkkua mutta en taia kuitenkaa nyt turvautua siihe. Jos selviän, juttu jatkuu huomenna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti