keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Matkalla

ja arvatkaapa minne, no Lepraan tietysti! Miula on nyt kaks päivää soinu päässä biisi: "Lähde Lappeenrantaan humppa siellä soi.." ha, toivottavasti se soi nyt teiänki päässä! Se biisi siis. Tai humppa.

Aattelin tehä tälläsen matkablogipäivityksen, ku se on sillee tosi muodikasta. Tosin valkosten (kaupustelijoita täynnä olevien) hiekkarantojen, (huumattujen) villieläinten kanssa otettujen selfieiden, jonku tosi eksoottisen maan paikallisten ihmisten (jotka aikoo kohta varastaa siun kameran)puolesta miu kuvissa esiintyy nyt ihan vaan jotai tosi arkista. Tässä ekana lähtötilanne. Tornio, tammikuun puoliväli 2018. Mei pihalta:



Tässä miu työmatkan varrelta. Keminmaa-city, joskus ihan helkkarin aikasin aamulla:


Noni, no tosiaan lähettii tästä maisemasta ajelemaan kohti Lepraa. Tai siis eka määränpää on kylpylähotelli Peurunka ja tästä huomenna Lahteen ja siitä K jatkaa lähijunalla(munalla, hih)Hesaan ja mie Caligulalla Lepraan. Tällä kertaa olin kaukaa viisas ja päätin olla lähtökohtasesti luottamatta navigaattoriin. Katoin google mapsista ohjeet ja kirjotin ne ylös:


Ei päästy edes Simoon asti, ku eka urpoilija sai miu verenpaineen nousemaan nollasta sataan. Ei voi olla totta, että ku ajetaan letkassa, hyvää nopeutta, lumi pöllyää.. mitä tekee urpo? Putputtaa Foordilla siinä vieressä ja kiilaa eteen jääden siihen munimaan. Ajokorttien saaminen muropaketista pitäis kieltää!

Sit radiosta tulee Anssi Kelan ja Nailon biitin ikivihreet. Hermo menee. Kimmo haluu kuunnella yle puhetta, jossa joku nörtti kertoo animefestareista. Haastattelija kysyy mitä tämä aikoo ottaa festareille mukaan, kun nyt lähtee sinne, niin arvatkaa mikä oli tärkeysjärjestyksessä ekana? AIVAN, PUHELIMEN LATURI! Kun sielä tulee kuitenki twitteriä selattuu tosi ahkeraan, ku jengi laittaa sinne mitä kaikkee sielä alueella tapahtuu. Hih, miettikää, et mie oon nii vanhanaikanen, että mie menisin tollasee tapahtumaa iha kokemaan asioita itse näkemällä ja kuulemalla, enkä puhelinta selaamalla. No mut onhan se todettu, että mie oonki vähä kalkkis x)

No mut miu ohjeisiin siis. Ne ei toiminu, yllättävää. Onneks miula oli kartta autossa :D Toisaalta navigaattori ohjas suht hyvin perille mutta en halunnu nyt mitää lisäjännitystä aiheeseen.. Saavuttii perille ja mielikuva kylpylähotellista oli tietty: Levee sänky, jossa valkoset lakanat, isot tyynyt ja marianne tyynyllä. Kylppärissä jotai hyväntuoksusia pikkushampoopulloja, pehmeet jättimäiset kylpytakit ja pyyhkeet. Ikkunasta järvimaisema, kauniin jäinen sellainen. Totuus: Majoitus "rivarissa", jonka ulkopuolelle rakennetaan uusia tiloja. Näkymä ikkunasta työmiehen hymy, hyytyneen jäätynyt sellainen. Linnunlaulun sijasta kuuluu kaivinkoneen mylvintä. Kylppärissä käsisaippua, joka ei haise miltään. Muuten sielä haisee yläasteen köksänluokalta. (Inhosin köksää ja sitä hajua enemmän ku fysiikan ja matikan tunteja yhteensä.) Kaks erillistä sänkyä, joissa ysärihenkeen kukikkaat peitteet. Ei marianneja. No, lähen tästä käymää kylpylän puolella ja salilla ja sit jotai roskaruokaa. Jos pitsa tai burgeri on hyvää, ni tää paikka saa vähän anteeks. No, okei, okei, kuten K sano, ei tää toki paljon maksanukkaan :)


On täällä upeet verhot! HIh. Noni, hyi minä. Miu matkalla jonnekkin- blogiaihe jatkuu huomenna..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti