lauantai 27. tammikuuta 2018

Täällä ollaan!

Hihi, eikö jäänykki kivaan pikku clifhängeriin tuo edellinen postaus.. "Jos möröt ei syö miuta, palaan huomenna.." Eikä miusta kuulunu! Kaikki miu päivittäiset aktiivilukijat oli iha että voi ei, mitä on tapahtunu! No voi kuulkaa, ei mitään pahaa. En vaan ehtiny eile tähä koneen ääreen, ku piti käyä joku kuus kertaa kaupassa ja alkossa ja vielä unohtu tavaraa. Ja parastahan tässä on se, että tänne ei loppupeleissä tuu ku murto-osa siitä porukasta, jonka laskelmoin tuoho ruokamäärään. Näinhän se aina menee mutta silti ei uskalla ottaa riskiä, että ruoka, tai juoma, loppuu.

No mut se siitä, josko kerron vähä miu eilisestä päivästä. Kun ajelin tänne olin jotenki iha huipuissa nostalgiafiiliksissä. Ah, Lappeenranta, kotikaupunkini. Täällä mie oon syntyny ja kasvanu ja kaikkee muuta sellasta, mikä liittyy ihmiselon ekoihin pariinkymmeneen vuoteen. Kaikki tyhmyyteni mie oon luonnollisesti tehny jossai muualla :D

No, se nostalgia alko varista eka vesisateen mukana viemäriin ja vaikka alkuu olin jotenki nii liekeissä siitä, että ymmärrän mitä nää ihmiset puhuu(täällä ei käytetä sanoja kuten: Pahki, pörssi, tyär tai häätyä)niin tajusin melko nopeesti, että en oikeesti ymmärrä venäjää. Se siitä sitte.

No, kävin kirppareilla. Siellä oli mummoja kärryineen tukkimassa tiet. Tein sieltä kuitenki myös huippuja löytöjä(noot!)

Likainen, pieni teletappi. Mietin hetken haluunko edes koskee siihen. Mutta hei, nythän se joku teletappi näyttelijä kuoli, niin ehkä nää likaset, haisevat mäkkärin unhappymeal-lelutki on jo noussu arvoon arvaamattomaan. Ite en kyllä maksais tuosta senttiäkään mutta ehkä jollekki kolme euroa ei ole paha hinta..

Tää oli hauska, joku saksankielinen pullo, ehkä jotai heppalinimenttiä? Ei siinä mutta tuo hinta on tarkka, 4.1e. Ois nyt laittanu vaikka 4.5e ni ois pyöristyny jo ylöspäin :D


Ostaisitko tältä Puhilta auton? Tai hevosen? Niimpä.. Huomatkaa kuitenki hälytin korvassa :D Tää oli iha yhtä kärsiny ja likanen ku tuo teletappiki mutta hinta oli aika paljon vähemmän, kaks egeä.


Muovinen lasten "sirkkeli". Toimii, mie kokeilin. Mutta ainut mitä se tekee, on että siitä lähtee kova ääni. No ei siinäkä vielä mitää, ehkä tää on jonku penskan unelmatyökalu mutta kymppi? Eiks noita nyt saa jo uutena siihe hintaa?

Nää kissapullot, ihanaa 2000-luvun alkua! Ehkä nää on harvinaisia jo? Että kuus euroa tyhjästä viinipullosta ei o paha?


Entäs sitte "astia". Ei mariskooli, vaan tokmannin halpa kopio. Uutena 5,50 egeä, kirpparilla arvo noussu. :D


Tää kukkoherätyskello(toimiva!) oli just nii kauhee, että mietin sen ostamista. En kuitenkaa ollu valmis maksamaa siitä kymppiä. Eurolla tai kahella oisin vielä ottanu sen. No, ehkä se on disainia?


 Noni, sorge, tää menee vähä nyt paskat kirppislöydöt-blogin maaperälle, ni ei siitä sen enempää.Siinä sitte ku oottelin että K:n juna tulee Helsingistä, ni poikkesin Plantageeniin kattomaa josko sielä ois lihansyöjäkasveja ja olihan sielä! Nää on vähä entisiä verenhimosempia yksilöitä ja ne tuntuvat syövän kaiken mitä suuhunsa saavat..



Ostin niitä kaks, toisesta tuli Jörö ainakin kuudes ja toisesta Plörö.


Sit suuntasin moikkaa Mummia..


Ja nyt alkaa sitte juhlinta. K tosin söi eile jo puolet karkeista, joten tarttee mennä ostamaan lisää :D Sit löysin miu varastojen kätköistä tälläsiä. Aion ottaa nää käyttöön, vaikka meitä ei just ihan hirveen montaa juhlijaa olekaan. Huippua pikkukrääsää!


Mitähä tästä tulee?


Vai tyydytäänkö veteen? Täällä o just nyt sellanen pikku tilanne, että hanavesi maistuu raikkaalta metsälammikolta. Mausta voi maistaa ja haistaa myös puoliksimaatunutta sammalta ja sammakon paskaa. Pullovettä siis.


Mie lähen nyt hakee Skidin ja H:n asemalta. Miula on pikkusuolaset pakattuna, pitää enää tehä kyltti, jolla ne löytää miut asemalta. Kun kerran Mersulla haetaan porukka junalta, ni tehhää se sit loppuun asti tyylillä. Täällä on tosin megaliukasta ja iskän mopossa o kuulema huonot renkaat, ni saa nähä kui käy :D Palaan, jos palaan!

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä hyvät pikkusuolaset😝

    VastaaPoista
  2. Hih. Lisää näitä! Taian kirjottaa seuraavaan tekstiin jotai röpörieskasta :D

    VastaaPoista