perjantai 1. kesäkuuta 2018

Outoja lakeja



Ne, ketkä on joskus pelannu Rappakalja-nimistä huippuhauskaa seurapeliä, muistavat siitä sen laki-kohdan. Se pistää aina miettimään, että onko jossain päi maailmaa oikeesti niin outoja ja hassuja asioita kirjattu ihan lakiin asti.. Ken tietää ihan todella mutta koska netissä (ja Rappakaljan korteissa)lukee niin uskottavahan se on! Mitäs sanotte näistä(yllättäen Jenkeistä ovat):

                                                                        Kentucky

Kentuckyssä et saa lain mukaan värjätä ankanpoikasia siniseksi ja sitten myydä niitä, paitsi jos sinulla on tarjota myyntiin enemmän kuin 6 sinistä ankanpoikasta kerralla.
Kuvahaun tulos haulle sininen ankka

No, ihan ymmärrettävää. Yksinäisestä sinisestä ankasta joku tekis pilaa ihan varmasti! Hieno ajatus miusta!

                                                                                                                                                            
New Jersey

Laki kieltää murhaamisen sonnustautuneena luodinkestävään liiviin. 


Hullut lait USA:ssa - Murha luotiliivi päällä on tuplarikos

No tuoki on miusta ihan loogista siinä mielessä, että jos poliisi sattuu saamaan murhaajan verekseltään kiinni, niin helpompihan se on pysäyttää tarvittaessa ampumalla, jos se luoti uppoo suoraan vatsanahkaan? Mutta mitenköhän, jos se onki tappo tai hätävarjelun liiottelu? Saako sillo käyttää luotiliiviä? Tai jos se uhri on ärsyttävä tai ruma? Onko se lieventävä asianhaara? Miusta pitäis kyllä olla..

                                                                         Arizona

              Arizonassa on laitonta tarjota aasille nukkumapaikka kylpyammeesta.

Kuvahaun tulos haulle nukkuva aasi


Onko riippumatto ihan ok? Jos se on pihalla?


                                                                     Pennsylvania

Pennsylvaniassa yhdessä talossa saa lain puitteissa asua enimmillään 15 naista. Kuudestoista nainen samassa talossa tekee paikasta lain tulkinnan mukaan bordellin. 



Niino, bordellista en tiiä mutta kyllä se taitaa olla aikamoinen koitos laittaa jo ihan vaikka kymmenen naista samaa paikkaan asumaan. Jos haluu lisätä jännitystä, niin rakentaa sinne vaan yhen kylppärin..

Maine

Rajansa kaikelle, kuten joulun juhlimisella. Mainessa laki kieltää joulukoristeet 14. tammikuuta jälkeen

Kuvahaun tulos haulle ruma joulukoriste

Tää ei välttämättä ole mikään huono laki. Vois toteuttaa suomessaki..

USA
Kinder-suklaamunien maahan tuominen mihin tahansa USA:n osavaltioista on laissa kielletty. Jos elintarvikkeen sisällä on jotain ruoaksi kelpaamatonta, niin sen pitää näkyä ulospäin. Kinder-yllätys kun ei ole näkyvissä, niin laitonhan se silloin on. Potentiaalisesti lapsen terveyden vaarantamisesta voi saada jopa 5 vuoden tuomion. Yllätys!

Kuvahaun tulos haulle kinder yllätykset

Siellä ei lapset sitte varmaa paljo Kinder-ylläreitä keräile. Onkohan meiän aikanaan saamat Hipot ja Kilpparit sielä kuumaa kamaa, kun kerran ovat niin kiellettyjä, vai eikö ne lapsiparat osaa edes kaivata moisia? Mitä ne syö pääsiäisenä?? Häh? Muistakaa tää jos meette joskus sinne pääsiäisen aikaan. Tai muutenkaan. Harkitkaa tuliaiset tarkkaan! Miettikää jos joutuis vankilaan Kinderin salakuljetuksesta! Hihi, no ei se ehkä ois nii paha, jos sen sais sit kuitenki syyä?

Tällästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti