keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Elossa 24 by K

Hihi, tiiätte varmaan sen sarjan Elossa 24h, jossa siis seurataan suomalaista terveydenhoitoa ja sen ammattilaisia 24 tunnin ajan. Kunnon realitysarja siis. (Aattelin muuten ehottaa, että josko joku tuotantoyhtiö haluis tehä hevosenhoitajien ja ylipäätään hevosihmisten arjesta tositeeveeohjelman. Parasta ois, jos siihe saatais mukaan niin kansainvälisiä kisaviikonloppuja kuin suomalaisen hevosseuran yhteismatka Horse showhunkin. En tiiä kummassa tapauksessa on villimpi meno mutta kyllä parasiittihotellit ja big brotherit kalpenis tuon matskun rinnalla..)

Tän päivän aihe on siis se, että mie tein tuossa perheelle ruokaa ja istahdin kaikessa rauhassa ruokailemaan sohvalle. Yritin muute yks päivä esittää asian, että voisko meille hankkia oikeet ruokailupöydän tuolit, niin vastaus oli, että "Mitä myö niillä tehtäis? " Noöö, vaikka syötäis joskus pöydän ääressä? No, suurin osa ihmisistä ei kuulema ruokaile pöydän ääressä ja koska myö halutaa olla mahollisimman normaaleja, niin jatkossakin ruokaillaan siis sohvalla.

Tää johdanto johdattaa nyt takaisin tuohon elossa-sarjaan. Telkkaristahan ei siis ylipäätään tuu juuri mitään miu mielestä kattomisen arvosta ja neki ohjelmat mitä mie katon, kattelen mielummi yle areenalta. (Ei, tämäkään ei ole maksettu mainos!) Nyt päädyin kuitenki telkun ääreen ja muistin about heti, miks mie en yleensä kato telkkaria, jos puoliso on kotona. Hoh hoijaa. Eipä sillä, tästä uutta ideaa ylelle: Elossa 24 h, KK näyttelee kaikki roolit.

Jos tämä asia ois keksitty ajoissa, tänpäivänen jakso ois ollu kutakuinki tällänen:

Turun saaristossa saaristolaislääkärinä: Potilas jutustelee hoidon aikana niitä näitä. Juttu kääntyy kirjavinkkeihin. "Nii, miula on kuule hyvä kirjavinkki!" No mikä? "Ootko kuullu sellasesta kirjasta ku Raamattu. Siinä on kuule hyviä tarinoita ja rankkaa tekstiä. Kannattaa lukee!" Höhöhöö!

Keskososastolla hoitajana: Nii, ettäkö mikä tässä meikäläisen työssä on raskainta? Joo, kyllä ne on nuo potilasnostot!

Elinsiirto-osastolla: Joo, kato sit tää munuainen, ni jos se tippuu tästä lootasta maahan, niin tässähän on se ihan sama 5 sekunnin sääntö, ku missä tahansa elintarvikealalla. Jossain päin se on jopa 30 sekuntia. Ja sit jos sattumoisin joku tallaa vaikka päälle, niin jos on sisäkengät jalassa, niin se ei ole niin justiinsa mutta ulkokengän pohjasta voi tulla jotain roskaa ja sillo se elin ois kyllä paras huuhdella ennen paikalleen laittoa.

Migreenistä kärsivien potilaiden vertaistukiryhmän jäsenenä: Joku valittaa särkyjään ja toinen sitten kertoo kameralle, miten tää on niin kiva tukiryhmä, kun täällä voi sanoo ääneen kaikkee sellasta, mitä ei muille ihmisille välttämättä voi kertoa. Ja ryhmä ymmärtää. K sielä kertoo kaikille vihaavansa vähemmistökansalaisia ja harmittelevansa, kuinka eräs entinen saksalainen johtaja oli niin kovin väärinymmärretty.

Näin meillä. Lisäks oli puhetta tänään aiheesta, että onko ok, jos panee suhteessa ollessaan, jonku julkkiksen kanssa, jos saa siihen tilaisuuden. Että se ois niinku sallittua, eikä sitä laskettais pettämiseks. K oli miettiny tän asian valmiiks ja se oli keksiny sitte meille YHTEISEN kohteen..

Kuvahaun tulos haulle poldark

Tunnen olevani kuinteki vähä enemmä voittaja tässä kisassa ;)

Ja jos joku ei nyt tunne POLDARKIA, niin äkkiä ettimään sen aiemmat kaudet jostain. Ylellä menee jo neljäs kausi!

Ei miula muuta..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti