tiistai 19. kesäkuuta 2018

Ville-Veikon uusimmat kuulumiset

Noni, no tällänen pikanen kertaus, että Ville-Veikkohan asuu siis yksin. Ainakin suurimman osan ajasta hän asuu yksin. (Jos joku tonokki ei nyt siis tiiä kuka on Ville-Veikko, niin kato nyt hitossa äkkiä edellinen teksti!) Viimeaikoina VV:n seurassa on kuitenkin havaittu myös toinen, hyvin samanoloista rotua oleva yksilö. Meillä tietysti VV:n kämppiksen kanssa tuli mieleen kaikkee asiatonta, tyyliin ne on pariskunta ja kohta sielä vilisee pikku-Veikkoja vaikka kuinka. Ja jos se toinen puolisko on sattumoisin Piri-Pirkko, niin kohta sielä vilisee jokaista lapsihämyä kohden yks lastensuojelun täti. Sellanen iso ja karvanen, jolla on se varastomuna aina mukana. Tiiätte lapsuudesta niitä perushämppejä, joita tuli aina pihahietikolla vastaan. Ne käveli sillee hassusti, ku se muna oli mukana. Ja sitte välillä tulee kirjuriki sen tätihämyn mukana. Ne on niitä pitkäjalkasia lukkeja. Niillä on silmälasit ja pieni parta ja ne on tosi akateemisia. (Eivät tee pahaa.) Että ole siinä sitte!

No sitte tasa-arvon nimissä alettii pohtia myös, että mitä jos se kaveri ei olekaan Piri-Pirkko vaan Joviaali-Jone. Ja itseasiassa tarkemmin ajateltuna, kun tuota kuvaa kattoo, niin onhan nuo kyllä aika saman kokosia, eikö?


Tästä vois siis päätellä, että he ovat samaa sukupuolta. Ja koska VV on selkeesti mies, niin kai tuo toinenki sitte on. Tästä päästään nyt siis tän tarinan juoneen, eli tänään paljastu, että tuo toinen ei siis tietenkää o mikää Ville-Veikon loverboy vaan tuiki tavallinen kiinteistövälittäjä. Jos oikeen tarkkaa kattoo, niin voi nähä sen kaulassa sellasen pienen, vähä vinoon sidotun silkkijäjitelmää olevan lilan krakan ja kaikissa sen kaheksaan jalassa on sellaset käytännölliset, ei liian halvat kävelykengät. Sitte sillä on tummasankaset silmälasit sellanen pieni laukku olalla, johon mahtuu läppäri, pari kynää ja joku kommunikaatioväline. En siis yhtää tiiä mite hämähäkkikiinteistövälittäjät kommunikoi mutta eikai ne nyt mitää perusNokialaisia käytä? 

No, Siltamäen kämpässähän on yks yksiö vapaana ja tää hahmo(sillä ei o muute nimee!? Ei sitä voi Joviaali-Joneksikaan nyt kutsua, ku ei ne pane VV:n kanssa. Kai.) on ahkerasti siis esitelly sitä mahdollisille vuokralaisille. Välillä varaston nurkkaan rakennettu, peruskorjattu, ei homevaurioinen kämppä on ollu vapaa ja välillä siellä on ollu asukas. Edelliselle hämpille tuli niinsanotusti työtunnit täyteen. Se on jotenki niin surullinen tarina, että en haluu kertoo sitä tässä. Hänen kivuliaan lähtönsä jälkeen siellä ei ole ollut uutta asukkia. Vain kiinteistöhämis käy välillä varmistelemassa, että verkko on paikallaan (eikä imurin uumenissa, että kivavaan!) eikä kukaa talonvaltaaja ole käynyt sotkemassa paikkoja. Jäämme nyt mielenkiinnolla seuraamaan saako VV uuden, terveemmän ja karvaisemman naapurin, saapuuko lastensuojelu sittenkin ja päätyykö kiinteistövälittäjähämis kuitenkin lopulta Ville-Veikon verkkoon, jos tiedätte mitä tarkoitan ;)

Ha ha!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti