perjantai 17. elokuuta 2018

Ei miul siis mitää asiaa ollu..



Kävin tänää työterveystarkastuksessa. (kuva ei liity aiheeseen) Se on joku vuotuinen tai parin vuoden välein toistuva tapahtuma, jossa täytän hirveen määrän kaavakkeita ja sitte meen hoitsun kaa keskustelemaa miu alkoholinkäytöstä, sukurasitesairauksista, siitä onks miula ystäviä ja mite mie jaksan töissä. Täytin ne laput ihan rehellisesti ja huomasin olevani tässäki asiassa se perustylsä suorittaja. Ainut asia, missä sain ees vähä jotai näkyvyyttä oli kakkostyypin diabetes-testissä ja siinäki vaa sukurasitteeni takia :D Siitä sai 5 pistettä! Olin siis inhottavan terve. Jopa verikokeissa miu maksa-arvot oli "loistavat" ja sit siinä oli joku arvo joka mittaa jotai sokerihässäkkää, että "jos tulee sitä suklaata syötyä aika paljon, nii tää arvo helposti kohoaa mutta siulahan se on ihan huippulukemissa.." Ha Ha Ha! Eli miu päivittäinen suklaansyönti ei (vielä ainakaa) aiheuta miule mitää rasitteita. Tein tästä päätelmän, että en aio potee huonoo omatuntoa, että vaikka terveellisen elämän piti alkaa heti ku loma loppuu, niin söin terapeutilta ja K:lta saamani suklaat vielä tässä loppuviikosta.. Vaikka se meni vähä niinku harmaalle aluelle. Mutta saihan lapsenaki syyä tuliaiskarkit heti, vaikka ei ollu karkkipäivä. Vai olikoha tää joku miun ja Skidin omakeksimä sääntö?

Noh, kuten mie oon tässä tainnu mainitakki, ni oon asettanu itelleni tavotteen kuolla ennenku täytän 40. Ihan siis vaa siks, että ihmisen vanhuus on ihan perseestä. Nyt tosin näyttää, että vaikka kuinka juon viinaa ja syön suklaata, se ei auta. Aloin sitte miettiä, että pitäskö kuitenki nostaa tota ikärajaa vaikka 50 asti? Pitää kattoo mite tää elämä tästä nyt lähtee taas etenemään..

Sitte eilisillä zumbatunnilla ehin myös miettiä miu elämän projekteja. Se on kyllä itseasiassa iha jännä mite pystyy melko sujuvasti tanssimaan samaan aikaan ku miettii jotai ihan muuta. Siks oonki aina takarivissä, ku en ikinä ymmärrä mikä jalka meni mihinki ja varsinki jos pitää ottaa kädet mukaa, ni ei hitto, kunhan nyt vaa sen tunnin hilluu sielä, ni voi sanoo, että tulipa käytyä. Nyt oon tässä pari päivää ollu siks nii aktiivikuntosaliryhmäliikuntajumppakana-meiningillä, ku miula ei tosiaa o nyt hevosta, ku Nasse lähti maailmalle. Oon huoleton on hevoseton-moodilla tässä vielä ainaki tän viikon. Eli on siis paremmi aikaa käyttää miu salikorttia. Jos oisin tosi aktiivi, ottasin sellasen kuukausimaksun siihe ja alkasin käyä kaikissa venyttely-ja joogaharkoissa. (Nii varmaa). Nii mie haluun ainaki uskoo. Ehkä. Nyt ku miula o se 10-kerran kortti, ni ei siinä oikee voi moisiin niitä kertoja tuhlata!

Sellanen johdanto aiheeseen miu projektit. Eli mietin siis siinä, että kunhan saan nää hammasraudat pois, tartten jonku uuden projektin. Tosin tässä nyt menee vielä varmaa ainaki vuosi? Tässäkohtaa huomautan teitä äiti ja isi-ihmiset, oikokaa hyvät vanhemmat lastenne hampaat ajoissa! Ei siinä, tää tekee kyllä melko kivuttoman ja helpon, joskaan ei turhan halvan kertanuorennuksen miu tyyliin mutta silti.. No, enivei, eli sit ku saan nää pois, miula jää enemmä rahaa ottaa sellanen hihatatuointi. Bärtil vois saaha seurakseen monta uutta pääkalloa! Hihatatska kaiken muun hyödyn lisäks siks, että se on kivuton paikka laittaa minkäänlaista kuvaa. Selkäkuvaa ois kans kiva jatkaa mutta koska viimeekski näin lattialaudoissa Jeesuksen ku sitä tehtii, ni ties vaikka enskerralla tulisin uskoon.. Hui!

Mietin siinä myös, että pitäiskö ottaa silikonitissit. Ei sellasia mitää jättimäisiä mutta pari kokoo isommat. Perse näyttäis heti kapeemmalta, jos ois isommat ryntäät. Tulin sitte kyllä siihe tuloksee, että kun ne alkaa parin vuoden päästä roikkua, ni ne on tiellä ja toisaalta sit pitäis varmaa uusia tissiliivejä ostaessa käyä sovittamassa niitä. Että ei hitto, hirvee vaiva. Sit mie hylkäsin sen ajatuksen. Kysyin kuitenki vielä K:lta, että mitä mieltä se ois, niin sen mielestä miu pitäis ottaa kolmas tissi. Yritin esittää, että sen kanssa se vasta epäkäytännöllistä olis, niin ei kuulema muuta, ku äiti tekemään rintsikoita ja hei, tyyli ennen kaikkea! Toisaalta K:n mielestä miule sopis myös "natsikalju" tukka. Oon sanonu sille sata kertaa, että miu pitäs olla niiiiin paljon naisellisempi, jos sellasen tukan laittais, koska muute näytän ihan stereotypiseltä lesbolta. Eikä siinä mitään mutta en henk.koht.haluu näyttää stereotypiseltä lesbolta. K oli eri mieltä. Meillä ei ihan tyyli-ihanteet kohtaa, vai mitä luulette? Tietty ehkä jos ottais ne silikonit ja sit tekoripset, ni sit vois leikata sen tukan? Hmm..No, pitää kuitenki oottaa että saan eka suorat hampaat :D


Mut kaiken tän pohdinnan keskellä oon nii ilonen että miula on aito "jokkmokk"-kassi. Se on hankittu Jokkmokkista mei Kiirunaan suuntautuneella juhannusreissulla.


Ei miula siis tosiaa mitää asiaa ollu, nää aiheet vaan unohtu eilisestä postauksesta. Ja oishan siitä tullu vähä liian pitkäki. Että tässä, olkaa hyvät, kahessa osassa tuli tätä miu ajatuksenvirta. Ei miula muuta just nyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti