keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Nimiasiaa

Nyt tulee tajunnanvirtaa, ei mitää listauksia eikä hassunhauskoja letkautuksia. Nyt tulee pohdintaa. Tulin äske tallilta. Hyppäsin pienellä jääkarhun näkösellä ratsulla. Se on 4-v ja voin kertoa, että maailma tuntus olevan aika hitokseen jännä paikka tollasen neljä ja puol vuotta tätä palloa neljällä kaviolla tallanneen karvaturrin epämääräisestä näkökentästä nähtynä. Eka se ei meinannu tajuta, että mite hitossa tuosta puomista muka mennää yli mutta kun tajus, ni se oli oikeinki tyytyväinen itteensä. Siitä oikee huoku sellane itsevarmuus :D Hevoslapset on nii ihania ku niitä on nii helppo miellyttää. Tästä päästäänki aiheeseen ihmislapset. Ei, ei mitää lapsipäivitystä sen kummemmin, ihan vaa, kun lueskelin tuossa lehestä hassunhauskoja nimiä, joita nimilautakunta ei antanu vanhempien antaa lapsilleen. Mites, varsinki työ, joilla niitä lapsia on, oisko hyviä nimiä pojalle: Saurus? Saurus Mikael Möttönen? Lempimeltään "Hevi", hiekkalaatikolla väännetty Hevisaurus yhtyeestä..

Eikä se ollu edes pahin, mites ois: Soulio Pekka Virtanen. Soulio, suolio, suolisto.. mites se  menikään?

Rontti Matias Mäkinen. Onks se sun kissa? Ei, ku mun lapsi.. Haahahaa!

Miettikää sellanen pieni kikkare nukkumassa hienoissa vaunuissa ja äiti kutsuu häntä nimellä.. Tadaa: Rolandaxis! Tuon kun opit kirjoittamaan mummin joulukorttiin, ni vau! Toivottavasti jo rippikouluikäisenä luonnistuu..

Haades Järvelä. Juu, ihan kiva, jos tykkää vainajien jumalasta.. (Ite en näkis tätä nii pahana, koska meille tulee joskus karvaton kissa, jonka nimeks tulee Göbbels. Mutta että jonku "normaalin" ihmisolion lapsi, ni..?)

Moolok. Moolok Tappinen. AAAHAHAAHAAHAA!

Lexx Nieminen. Kun yxi äxä ei vaan riitä mihinkään!

Southerncross Virtanen. Juu, mun äiti tykkäs aika paljo kaikista 2000-luvun fantasiaseikkailuista ja nimesi minut etelänristiksi.

S. Lyhyestä virsi kaunis! Mikä parasta, tuohon on helppo keksiä sitten sisaruksillekin nimiä kuten: K. ja T. Ja siihen on myös näppärää yhdistää toinen nimi vaikkapa TH. tai ML. Mutta mitenköhän tuo sitten lausutaan? Äs? Ääs? Ei kiusata tätä muksua ala-asteella ekan enkuntunnin jälkeen, ei!

ja sitte vikana poimintana oma suosikkini: Pasintero. Miltäs kuulostas Pasintero Kivelä. Tätä kaavaa käyttäen miusta Janne-Karoliina ja Pirjopetteri ois kans ihan toimivia nimiä.. Pasintero, hei helou vanhemmat! Oisko joko Pasi tai Tero tai jos ne on pakko yhdistää, ni sitte Pasi Tero Virtanen? Nii, kuulostaa hölmöltä mutta nii kuulostaa Pasinterokin..

Entäs tyttöjen nimet, joita ei hyväksytty? Toisaa, Ammu, Ravenheart ja Hukka. Toisaa Korhonen. Mites ois ihan sitte vaa ronskisti Toosa Korhonen? Siihen vois yhdistää kauniisti jonku trendikkään vanhan nimen, kuten vaikka Martta? "Kastan sinut Toosa Martta Korhonen isän ja pojan ja pyhän hengen nimeen.."

Ammu. Ei kommentteja.

Ravenheart. Tän veli on tuo aiemmin mainittu Southerncross. Korpinsydän Vehviläinen saattoi tuntua hyvältä idealta, kun Game of thrones oli valloillaan mutta tästä parikytvuotta, ni..No joo.

Hukka. Ja oisko sitte vaikka siskonsa Hikka?

Miula ois muutama muuki ehdotelma.. Miltä teistä kuulostais Lasol? Lasol Hennamariaannika Möttönen? Tai Purjo Caroliina Metsänen? Prutku Mikael/Johanna (se vois olla sellanen tulevaisuuden sukupuoleton nimi!?) ja ainainen kestosuosikkini, Toosan sisko SILSA! Tässä teille rakkaat vanhemmat pari ihanaa nimiehdotusta, jos siltä omalta jälkikasvulta puuttuu vielä oma, uniikki nimi. Saa käyttää vapaasti!

Aini, melkei unohtu. John Lennonin kirjallisuudesta poimittuna ois vielä muutama: Rujo, Kikkelä ja Valionpaari. Ei listättävää.

Tsiisus.

Noni, tästä tuliki näköjää oma kokonaisuutensa. Avaudun muista aiheista seuraavassa postauksessa..

Tässä vielä Risto Banaani. (Hän on siis naispuoleinen) Risto on menossa solariumiin. 



2 kommenttia:

  1. Meinasin vetästä iltateet nenään kun luin tätä😂 Hihittelen täällä edelleen tälle...

    VastaaPoista
  2. Kaikki vanhemmat ei vaan kai rakasta niitten lapsia tai sitte rakkaus, kaikessa erikoisuudentavoittelussaan menee vaan vähä yli..?

    VastaaPoista