maanantai 9. tammikuuta 2017

Onnellisia asioita

Miusta tuntuu, että kirjotan tosi paljo kaikkee negatiivista? Taian olla aika ankee persoona, vaikka feikkaanki iloista :D No, tässä ois nyt yks tällänen lista, johon oon kirjannu iloisia, positiivisia ja huippuja asioita, joita miu elämässä tapahtuu tai sitte asioita, joilla saa itelleen hyvän mielen :)

1. Osta reissuhammasharja jossa on koalan kuva. Tai suden. Tai valaan. Mitä niitä nyt on. Niissä harjoissa on vieläpä toisessa päässä sellanen imukuppi, jolla sen saa vaikka peiliin kiinni. Huippua, jos viivyt vaikkapa samassa hotellissa kaks yötä. Liimaa se hammasharja keskelle vessan peiliä tai seinää-> piristät myös siistijän päivää :D

2. Kun käy hammaslääkärissä paikkauttaa reikää. Se ei sinällään o hauskaa mutta se on, ku puudutus vaikuttaaa niin, että myös puolet nenästä puutuu. Vinkee tunne!

3. Syödä pussillinen, sellanen ISO pussillinen Kina-rakeita. Kerralla. Myös Suffeli puffit, Kismet-pallerot tai vaikka minipätkikset käy. Parasta on se käden ja suun jatkuva yhteistyö joka alkaa siitä, ku pussi aukee ja loppuu siihen, ku karkit loppuu. Siitä voi tulla pikku morkkis mutta se on sen arvosta!

4. Kun käyt lääkärillä ja saat helpotuksen vaivaan. Oli se sitte reumakipu, vammaileva olkapää tai hiivatulehdus. Ah sitä tunnetta, kun olo helpottaa!



5. Jos pyörän kumi menee puhki, se on ikävää mutta jos sen korjaa joku hyvännäkönen mies, se ei o enää ollenkaa nii ikävää :D

6. Joku lähettää postikortin, odottamatta. Sielä se laskujen välissä pilkottaa! OIJOI!

7. Joku tulee kylään. Vaikka mie asun täälä hevon kuusessa ja varmaan kohta vielä kauempana ni jotkut ne aina vaan tulee käymään. Ihanaa :) Sit sen kaverin kaa voi olla iha että:



8. Radiosta tulee joku hyvä biisi kaikkien sannien, hannien, annien, jannien ja roope salmisten joukossa. Luksusta!

9. Puhut ruotsia ja huomaat käynees kokonaisen keskustelun kaupan kassalla niin, että se toinen on ymmärtäny siuta! Tyyliin:
Minä: Heij
Kassa: Heij.
Kassa: 29.60 kronor.
Minä: jag betalar med kort.
Kassa: Tack.
Minä: Tack.
Kassa: Heijdå.
Minä: Heijdå.

10. Joku potilas sanoo kiitos avusta. Se on harvinaista mutta tuntuu sitäkin mahtavammalta! Sitä tuntee olevansa loppupäivän iha ekstaasissa tyyliin:



 Nautiskellaan elosta niin pitkään, kun sitä riittää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti