tiistai 26. maaliskuuta 2019

Kohteessa,day2

Oon ollu jo eilisestä asti. (Lue eilinen teksti eka, jos et ole siihen vielä tutustunu..)

Jos oisin sellanen feispuuk-ilmottelija, niin eilinen päivitys ois kuulunu: "Käy vähintään kerran vuodessa paikassa, jossa et ole koskaan käynyt." Ja sit "Jenni on paikassa Joutsenon rautatieasema." Sit jos miula ois se aifouni jolla saa hyviä kuvia iltahämärässä, ni tässä ois vielä kuva siitä. Mutta koska miu kameralla ei saanu hyvää kuvaa, ni korvataan se nyt tässäkohtaa kuvalla Lepran rautatieasemasta:


Tää oli ihan uus kokemus, ajaa junalla Lepran ohi! Matkalla oli niin monta nostalgista pysäkkiä, kuten Hämeenlinna, Lahti, Kouvola.. No, tuo viimeksi mainittu oli joo nostalginen mutta samaan aikaan toi paljon synkkiä muistoja mieleen. Kuvola on synkkä paikka, ei siitä mihinkään pääse. En suosittele sitä suomimatkailuna. Kenellekään. 

Noniin, no saavuin siis illalla kohteeseen. Miu host-emäntä nouti miut. Oli kiva tulla kun oli huonekki valmiina, iha ku parhaassa hotellissa!



Sit oli ruokaa ja kotipolttosta siideriä..


..joka piti avata tositosi varovasti. Janoiset leidit tietty yritti avata sitä vähä liian nopeesti sillä seurausella, että piti sitte vähä "jarrutella"..


Mummon marjamehusiideri. Hyvää oli!


Aamulla oli ihana aamupala katettuna, vähä niinku Siltamäessä konsanaan:


Päivään kuulu sitte vähä tutustumista lääketieteellisiin mestoihin.. Ei siitä tän enempää:



Lopulta ilta vei entiseen kantapaikkaani Totemiin. Ette kuulkaa rakkaat lukijani usko kuinka monet draamat tässä loossissa on ratkottu:



Tänään todettiin, että terapeutin eräs työhön liittyvä hahmo näyttää silakalta. Samalla katottii löytyykö tinderistä tuttuja ja pohdittiin, että ei kannata kutsua ketään ekoilla deiteillä kotiinsa. Ei siis tietty siinä mielessä, että tartteis pelätä jotai pahoinpitelyasioita, vaan siks, että jos se toine on jotenki onneton ja epätoivonen hahmo eikä suostu lähtemään kotiinsa :D Ajatelkaa, oisko kauhee tilanne, että oot kutsunu jonku nettideitin kotiis, teillä ei synkkaa yhtään mutta se toine ei vaan tajua sitä, eikä ymmärrä lähteä kotiinsa hienovaraisista tai jo vähä selvemmistä vihjeistä huolimatta. Ei hyvä.

Tää ja monet muut maailman murheet tuli pohdittua. 

Lepra, legendaarinen Lepra. 

Nyt Zenossa. Zeno vaikenee mutta vain ehkä vuorokaudeksi..







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti