perjantai 29. maaliskuuta 2019

Mustolassa, Mustolan matkassa

Päivä jotain, ei pysy enää perässä. Tää oli puhtaasti Leprapäivä. Paitsi että kävin Taipalsaarella ja Pulsassa, ne ei ehkä o iha Lepraa?

Miu aamu alko hienosti. Havaitsin, että tää vallitseva vaalihössötys on käyny nii pahasti miu iskän hermoon että meille meinas tulla sota Lauritsalan S-marketissa. Ja teille jotka ei tunne miu iskää ni kerrottakoon, että ku mei iskää "ketuttaa ku pientä oravaa" eli siis tiiätte fiiliksen, ku tekee mieli kiroilla kaikki maailman kirosanat ja karjua ja hyppiä tasajalkaa ja kaataa suolaa jonku aamukahviin, niin iskä sanoo: "Miuta oikee meinaa ärsyttää. Voi hitsin hitsi." :D Eli ei ole kovin tulisieluinen tapaus. Ja ne ketkä tuntee miut, ni mie kyllä kiroilen, karjun, itken, huudan, hakkaan nyrkkiä pöytään ja kieriskelen huutaen lattialla(no, tota viimestä teen vaan, jos joku näkee. Turha kiukkuilla, jos se menee täysin hukkaan. Tosin meillä kotona miu kiukkuilusta seuraa "kostokiukku", eli jos mie mökötän yhen päivän Wolverine mököttää sit kostoks kaks. Että tavallaan hukkaan menee seki, vaikka on se joskus sen arvosta!) mutta en sillee kovin julkisesti. Noh, tänä aamuna tapahtui seuraavaa:

Iskä: Voi voi, väärä puolue on menny *iskänsuosikkipuolue* ohi gallupeissa, voi voi.. Älä sinä J sitte koskaan äänestä sitä ja sitä puoluetta *minunsuosikkipuolueeni* on paras.

Minä: Hmm..joojoo..

Iskä: *jatkaa mutinaa puoluepolitiikasta*

Minä: *ei jaksa ottaa kantaa*

Noni, lähetääs sitte kauppaa. Ei päästä ku vihanneshyllylle, alkaa keskustelu:

Iskä: Otetaa banaaneja.

Mie: Joo, tässä o näitä..

Iskä: EI LUOMUBANAANEJA!!!

Mie: *naurahtaa hauskalle vitsille mutta tajuaa hetikohta, että se ei siis ollu vitsi.* Ööö, miks?

Iskä: Periaatteesta! *Menee ottamaan vihreitä riistobanaaneja(luomut oli sitäpaitsi keltasia, kypsiä) ja tadaa.. LAITTAA NE PUSSIIN!?* Ota vielä pari omenaa.

Mie: *Järkyttynyt* Joo. *Ottaa neljä omppua, laittaa ne vaa´alle ja siitä kärryyn.

Iskä: Hei, hei, ne pitää laittaa pussiin!

Mie: No ei tasan laiteta neljää omppua pussiin. Sie urpoilit jo noitten banaanien kanssa. Jonku täytyy yrittää säilyttää tasapaino tässä maailmassa. Etsie YHTÄÄ välitä millasen maailman sie jätät jälkees siu lapsenlapsille?

Iskä: En.

Mie: Hienoa.

Mennää kassalle, jossa iskä vielä mutisee jotai irto-omenoista hämmentyneelle kassatädille.

Että eikö o hienoa ku viherpipertäjä ja ei niin viherpipertäjä, jonka puolue o menettäny kannatusta viherpipertäjille, lähtee kauppaan :D Ja molemmat on vielä olemassaan hyvin rauhallisia sieluja. Ja ei, mie en provosoinu ketään.. hih.

Noni, no Lauritsalan S-marketin myyjän onneks myö pakattii tavaramme ja poistuttii.

Tässä o miu iskä. Se on ihan hyvä tyyppi :D


Sit sitä oltiinki jo ihan terapian tarpeessa. Tässä o miu terapeutti, seki on tosi hyvä tyyppi.


Mentii sen kaa legendaariselle(?) Pulsan asemalle kahville. Kaikki käy kuulema siellä, ni myöki sit mentii. Ihana paikka!


Nää o miu kotiseutuja..




..ja tää on paikallinen täältä-saa-kaikkea-rajakauppa :D (siellä shoppaillessa ois hyvä osata ainaki jonkin verran venäjää..)



Nyt miu iskä tekee pitsaa. Se tekee maailman parasta pitsaa. :)

Ei tää suomi-matkailu o oikeestaa yhtää hassumpaa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti