torstai 28. maaliskuuta 2019

Päivä neljä, still going strong

Joko suomimatkailu alkaa tympiä? Toivottavasti ei, sillä aion kertoo teille vielä pari päivää tätä ihanuutta..  

Tässä tällänen tyypillinen instapäivityslounaskuva, jossa on kaikki kohdillaan. Kuva on otettu ulkoterassilta keväisen auringon lämmittäessä. On iittalan lasit, joissa on hedelmäistä valkkaria, jonka maussa voi aistia kuulema lievästi jopa jasmiinia. (Viini on tietysti roudattu ruotsista, Haaparannan systembolagetista, että ei o siis mitää suomen alkosta haettua Huttusta!) couscous-salaattia ja huomatkaa nyt vielä nuo poronnahkaiset istuinsuojat! Eli kaikki kohdillaan.


Sit pääruokana oli feta-tomaatti-mustapapupastaa(siis juurikin sitä, joka tunnetaan tänä päivänä uunifeta-pastana. Tää on ollu K:n luottoresepti jo vaikka kuinka pitkään mutta nyt joku äityli on tehny siitä kuuluisan..), oli HYVÄÄ!



Sit oli miun aika palata kattomaa mitä miu iskä puuhaa täällä. Tää on miu kotitalo:


Käytin iskän sityllä lounaalla. Sit mentii autokauppaan ihan vaan haistelemaan uusia pösöjä. Melkei vahingossa ostin taas samalta mukavalta mieheltä auton ku viimeekski mutta tälläkertaa pystyin vastustaa kiusausta. (Voi johtuu siitä, että se yritti myyä miule Mazunin :D) 

Iltaan mahtu vielä Lepran room escape- pakohuonepeli. Ei onnistuttu pakenemaan (joten siitä ei o kuvamateriaalia..hih.) mutta ihan hauskaa meillä oli :) Huippua kuinka helposti pystyy saamaan tollasen neljän hengen porukan kasaan melko lyhyelläki varotusajalla, vaikka kaikilla on vuorotyö, lapsia, eläimiä, ne on mokomat muuttanu kaikki johonki hevon kuuseen Lepran laitamille.. Mutta jotenki kaikki saa aina ruumiinsa teleportattua keskustaan sillo ku mieki oon huudeilla. Ihania ootte :)

Tässä on miu tän illan iltahuvit. Tunnustan, että en muista oonko syöny koskaa aitoja möhnämunia? Olivat hyviä, vaikka en ookkaa iha varma onks ne kaiken sen hypetyksen arvosta..


Kohta saunaan ja huomenna matkailu jatkuu.. Olkaa mukana :D
                                                                 
                                                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti