perjantai 2. maaliskuuta 2018

Haltijaovi ja muuta taidetta

Nyt kuulkaas on taas taiteen aika! Jos osaisin tehä linkin, ni tässä ois nyt sellanen, joka veis siihen edelliseen taidepostaukseen. Mutta koska en osaa tehä linkkiä, niin kerrottakoon nyt vaan, että tässä on miun viimeaikaista taidetta. Miulahan oli kuvaamataito yläasteella ja lukiossa 8 ja yo-kirjotuksetki meinas kosahtaa äidinkielen kokeeseen, joten siitä johtuu tää miu alhainen kirjoitustyyli ja ajatusten taso. Ja taidekki on aika omanlaistaan :D Mutta eihän sitä voi kauhalla ottaa, jos on lusikalla annettu, senhän tietää kaikki.

Noni, no ekana miu haltijaovi:


Kävin yhen ystävän luona viime keväänä ja se oli asentanu pihapuunsa juurelle haltijaoven. En ollu koskaan kuullukkaan moisesta mutta miusta se oli ihana ajatus! Heilläkin kun on tuolloin vasta pienen pieni ihmislapsi, niin kuinka hauskaa on kehittää tarina ovesta, josta haltija kulkee puutarhaan. Sitte syksyllä menin savityötunneille ja sielähän miule välähti, että JES, miepä teenki savesta sellasen haltijaoven ja tarjoon sitä miu lapsellisille ja pihallisille kavereille tai sitte vaa mei iskälle. JUST ku olin ajatellu, että enskerralla mie teen sellasen, tuli joulukuu. Ja viime joulukuussa jostai syystä KAIKKIALLA oli tonttuovia!? Yks hahmo meiän savityötunnilla ihan vaan ohimennen jutusteli, kuinka on nyt muotia, että "kaikilla on tonttuovi, josta tontut pääsee sitte kulkemaan. Niinii, sellanen pieni ovi, joka laitetaan huoneen nurkkaan." Mie viimeistelin siinä just miu yhtä työtä ja kuuntelin iha järkyttyneenä. Ei o totta, mite siitä nyt oli yht´äkkiä tullu sellanen muoti-ilmiö?? Tyhmää.

No, Skidi sitte joulun jälkeen mainitsi, että sitä ei kuulema haittaa, vaikka se ei ookkaa enää mikää pienten piirien juttu, että voisin tehä niitten puutarhaan sellasen. Tuossa on tulos. Miusta siitä tuli iha liikkis :) Värit on tässä vähä haaleet, vaikka ei ne muutenkaan kauheen kirkkaat ole.

No, sitte on tällästä taidetta:



Ekan maalauksen nimi on "Löytyneet sielut" ja toka on vaan verhokankaalle pastelliliiduilla hahmoteltu makkarin seinäkoriste :D Hilpee, eikö! Miusta siitä tuli yllättävän hieno.

Noni, no sitte on nää miu jo aiemmin puolivalmiina näyttämät taulut:




Tosta eväspussista ei tullu iha ton värinen. Kuva otettu ennen viimestä muokkausta :D



Näillä ei o vielä nimiä, ehdotuksia? Entäs haluisko joku lapsellinen tai lapsenmielinen tauluja? Niillä on ton verran kokoeroa. Tästä nyt kevään juhliin lahjaideaa x) Ne tarttee vaan kehykset..

Seuraavassa taidepläjäyksessä "Kyrväkkään kokonen Martin juomakuppi", puutarhatonttua käristävä lohikäärme- puutarhahahmo, yhden kukan maljakko(saat sit Skidi päättää haluutko sen. Siinä o kilppari..) jaaaa.. mitäs miula vielä? Aini, Skidin puutarhakoriste, jonka nimi on "Henkisesti ja fyysisesti hidas kuin etana." Jääkäähän jännityksellä(kauhulla)odottamaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti