sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

asiat tärkeysjärjestykseen

Miula on tapana lueskella Iltasanomien otsikoita. Availen tosi harvoin niitä uutisia kokonaan auki mutta selailen otsikot. Lähes päivittäin mietin miks edes luen mokomaa roskalehteä? Edes sivun lopussa oleva Nemi ei varsinaisesti riitä syyks, vaikka loistava sarjis onki. Kai se on sitte vaa se ihana draamatyyli jolla iltapäivälehdet esittää kaikki tapahtumat. Samat asiat sais lukee vaikka Hesarin sivuilta mutta sielä ei o samanlaisia kirkuvia otsikkoja. Kai?

No mutta mikä tässä nyt on viimeaikoina erityisesti ärsyttäny, on se, että ekana siinä sivulla on joku aivan kauhee uutinen. Siis tyylillä "Ranskassa 80 ihmistä kuollu terrori-iskussa." Sit siinä on viistoista eri uutista aiheesta. On haastateltu suomalaista Pertsaa, jonka täti asuu samoilla seuduilla, kun missä iskut tapahtu ja Pertsaki vasta jouluna kävi tätinsä luona, eli hän oli lähes paikalla tapahtumien aikana ja suostui antamaan haastattelun. Vielä parempi on saada ajatukset "Mikalta" (esiintyy mieluusti omalla nimellään ja kuvallaan.). Mika oli samassa kaupungissa kun terroriteot tehtiin. Hän on juuri palannut suomeen ja on järkyttynyt. "Kaikkialla oli paniikki." Mika kertoo. Hän pystyi aistimaan tunnelman vaikka olikin H-hetkellä hotellin aulabaarissa, n.25km päässä tapahtumapaikasta juomassa illan seitsemättä viinilasillista. 

No tämä ei varsinaisesti ärsytä, lähinnä huvittaa. Siis tää uutisointi ja haastattelut, ei missää nimessä ne terroriteot! Mutta mitä tulee heti seuraavana uutisena? Jonku salarakkaan puolialaston ruumis, jota hän esittelee "rohkeasti" Porilaisella uimarannalla. Ensinnäki, mitä rohkeeta on esiintyä bikineissä biitsillä, varsinki jos on hyvä kroppa? (Niinku näillä salarakkailla on,koska fitness on nyt in.) Ja toiseks oiskoha rohkeempaa, jos joku esiintyis joskus vaikka vähä peittävämmässä asussa? Eiks kaikki nännien vilauttelu ja puolipaljas perse o jo nii nähty, etteikai kukaa nyt oikeesti enää pidä sitä mitenkää rohkeena? 

Ja täytyy tähä aiheesee alottaa vielä yks uus kappale, se ansaitsee sen, nimittäin ystäväni KAULA-AUKKO! Miu sielu itkee verta iha__joka_kerran kun luen uutisen kaula-aukosta. Olkoonki sitte vaa kyse tollasesta roskalehestä, jonka kesäpoikatoimittajille pitäis antaa se anteeks, ettei sen äiti o käsityönopettaja ja pitäny lapsuudesta asti huolta oikeista käsitteistä. SE ON PERKELE PÄÄNTIE! Kaula-aukko on aukko kaulassa. Se reikä mistä pää tulee läpi vaatteessa, on pääntie. Laitetaa tähä vielä yks voima-Perkele! (Tää on siis samaa sarjaa, kun joku käyttää "kuka" sanan tilalla "ketä": "Ketä osais näyttää meille oikeen tien." Tästä tulee henkinen oksennus.) 

Sitä paitsi ketä sekään enää jaksaa innostaa, jos Irmeli-rakkaalla, tai varsinki Jartsan Henna-Maria-Anniina-Johannalla on antava halkio joko perseeseen asti tai tissivaon väliin. Eikö kaikilla o? Ja edelleen, vaatehan saa olla paljastava ja seksikäs, mutta vaan A) toisesta päästä, eli jos näytät jo reidet ja perseen, ni peitä sitte tissit tai toisinpäi ja B) Kantajansa pitää viihtyä siinä. Mikää ei o nii ankeen näköstä(no, ehkä märkä koira on ankeemman näköne kuitenki mut u got the point.) ku joku beibe, joka kiskoo sitä pientä vaateriepua tissiensä peitoks koko ajan peläten että ne pullahtaa sieltä AUKOSTA ulos. Tai toisaalta sellane olkaimeton mekko, joka meinaa valua koko ajan alas. Eihän se voi olla kenenkää mielestä seksikästä tai hyvän näköstä vai voiko? Edelleen, tiiän että se hahmo joka asuu meillä vetäis tähä sen kateuskortin :D Nojoo, ehkä mie oisin halunnu vähä isommat tissit, joo mutta emmie silti sellasta epämukavuutta kadehdi.

Viimesimmäks miuta ärsyttää Minttu Virtanen ja Kimi Räikkönen. Heti näitten tissiblondien jälkee tulee otsikko heidän lapsestaan, kesänvietostaan, häistään, Minttu Virtasen uusista ripsistä tai tämän blogipostauksesta. (Tästä voisin olla vähä kateelline jopa, joku vois mainostaa miunki blogia valtakunnan mediassa..?) Ymmärrän toki, että julkkisten elämä kiinnostaa useita ihmisiä mutta.. Tai ei, emmie oikeestaa ees ymmärrä. Maailmassa tapahtuu kauheita asioita mutta onneks meillä on myös julkkisten meikittömiä selfieitä(tekoripsiä, suihkurusketusta ja hiustenpidennyksiä ei lasketa!), bikinifitness, rohkeita vilauttelukuvia ja Minttu VirtanenRäikkönen lapsineen. Vähä vastapainoa kauheuksille.

Mut tässä teille vielä vähä huumoria, joka uppoo miuhu. Miula ois huippuhyvä vauvavitsi mut ne ei kyllä naurata kaikkia, ni jätän kertomatta. Tänverran nyt kuitenki:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti