perjantai 29. joulukuuta 2017

Lahjuksia (Huom muokattu!)

Noni, kuulkaas, miu on nyt vaan pakko kertoo teille mitä kaikkee hienoo sain joululahjaks! ja tässä kohtaa kertoa, että piti muokata tätä, koska unohin yhet lahjat kokonaan! Jos ootte siis ehtiny lukee jo tän, niin kattokaapa uusiks..

Sain kaikkee ihanaa tarpeellista kuten: Jääkaappimagneetti. Niitä ei voi koskaan olla liikaa!


Takin liepeeseen kiinnitettävä rintaneula, ihana! :


Avaimenperä, joka sopii miu auton avaimiin ku kuukuppi synnytyskanavaan: 


Sit parit perinteiset(?) kirjat:


Tästä mainittakoon, että tuo toinen on "Synkät neuleet" eli siinä on kaikkia synkkiä neuleohjeita. Ainut ongelma vaan on, että se on selkeesti jollekki edistyneemmille tekijöille. Siinä ei selitetä yksityiskohtaisesti mikä on etusilmukka, takasilmukka, välilangankiertosilmukka, hirttosilmukka.. Tarttee kai konsultoida äitiä tai juutuubia että mitä ne ohjeet tarkottaa. Hieno kirja, ei siinä. Ja sit tuo toinen on miu ihanan siskon kokoama kuva-albumi R&ES(Entinen Rumat ja Epäsosiaaliset, nykyinen Rohkeat ja Estottomat) groupin menneistä matkoista! 

Samassa paketissa oli: 



Aivan, kahdet täydellisen huiput kalsarit! Näissä ei kyllä o tosiaa yhtää lihomisvaraa ja oon vähä huolissani tästä suklaamäärästä, jonka oon napaani mättäny tässä viimepäivinä.. Mut jos ei muuta, ni käytän näitä sit jumppasalilla. Ennen oli muotia tai oikeestaa jopa vaatimus, jumpata mahollisimman löysissä housuissa. Nyt pitää olla tositosi kireet. Oi kesä, tule äkkiä, ni lähen näissä julkisille paikoille. Ihan varmasti :D Superkiitos Skidi!


Sit on tää joka on tässä järkkyjen pakkasten aikana aiheuttanu miule enemmän fyysistä iloa ku mikään muu asia tässä maailmassa. (No, suklaata ei lasketa):



On pilkkihaalareita, farkkuhaalareita, lapsihaalareita, toppahaalareita(vai onks se sama asia ku lapsihaalari?), työhaalareita, on haalareita, jotka voi heittää naulaan ja on.. Tadaa: PÄÄKALLOHAALAREITA! Kävin äske laittaa auton lämmityksee tää vaate päällä ja salaa toivon, että joku naapuri ois just sattunu kattoo ulos ikkunasta. Hih. Aiva huippu!

Kiitos T!

Noni, no ENS kerralla sit ehkä siitä Jeesuksesta. Kunhan saisin Raamatun jostai käsiini. Missähä miu rippiraamattu mahtaa olla. En o nähny sitä 20 vuotee mutta en usko, että oon heittäny sitä roskikseenkaan.. Yritin lukee K:lle yks aamu hotellissa Herran sanaa aamun alkajaisiks mutta jotenki se ei ollu ollenkaa yhtä liekeissä aiheesta ku mie. Tai emmiekää sillee fyysisesti ollu liekeissä, siis missää Helvetin liekeissä tms. Olin vaa innostunu :D Melkei soitin terapeutille puhelun, että josko se ois jaksanu kuunnella mutta hillitsin itteni. Mutta puran Jumalan sanan tarpeeni tänne joku päivä. Olkaa linjoilla!


5 kommenttia:

  1. Missä on luurankolumikkikalsarit🤔 vai eikö ne nyt sit ihan oikeesti mahdu siulle päälle?🤣

    VastaaPoista
  2. Mahtuu, mahtuu! En muistanu ottaa niitä tähä! Teen niille oman postauksen!

    VastaaPoista
  3. Noni, no lisäsinki ne tähän :) Ihanat ovat ja vielä mahtuu! Testasin aamulla!

    VastaaPoista
  4. Hyvä että mahtuu vielä, enkä muutaman suklaan voi vielä ottaa koska ne kilothan jää ens vuoteen😂

    VastaaPoista
  5. Totta! Terveellinen elämä alkaa aina "ensvuonna" tai "alkuvuodesta" tai "maanantaina" ja nythän ne sattuu kaikki kivasti samaan päivään :D

    VastaaPoista