maanantai 28. joulukuuta 2020

Mikä sinua on tänään ärsyttänyt?

 Hip hei,joulu ohi ja arki alkanu. Istun tässä oottamassa että miu otsatatti alkaa loistaa just saamani rokotteen ansiosta ja päätin jakaa parit ärsytyksen aiheet. Ehkä samaistutte ainaki osaan?


Käsi pystyyn ketä muuta ärsyttää kun..

-Yrität vetää pitkiä kalsareita jalkaan ja räpylä ei vaan millään tuu läpi siitä lahkeesta, vaan se housumatsku vaan venyy ja venyy.. eli siis ei saa sillee yhellä vedolla sitä jalkaan, vaan joutuu asettelee. 

-Ärsyttääkö ihmiset? Ainaki ne jotka ei käytä maskia julkisissa ja tunkee salilla ollessa iholle tekemään jumppakanaliikkeitään aidoissa jumppahousuissaan ja urheilurintsikoissaan vaikka tilaa ois muuallaki? Joka paikassa kuulutetaan, kerrotaan,paasataan ja julistetaan niistä perhanan turvaväleistä mutta tämä on mennyt jumppakanalta ihan ohi?? Instassa ei ollu mainintaa? Vai eiks niitä pärsonal treinerin venyttelyitä nyt vaan millään voi tehä siinä vähä sivummalla, jos se virallinen venyttelyalue on "varattu"? Jos joku tietää vastauksen tähä, ni kertokaa!

-Merituuli. Tää sisämaan asukki ei vaan ehkä koskaan totu siihen.

-Pandan suklaat ei o enää yhtä hyviä ku enne. (Söin niitä silti just 2 rasiaa)

-Uus, hieno ripsiväri näyttää miu silmissä siltä, ku puoli-invalidisoitunu hämähäkki ois ajanu humalassa polkumopolla päin lauta-aitaa. Ja tää siis kertaa 2, eli molemmissa silmissä..

-Joku on survonu siu joululahjakarkit pulloon, jonka suuaukko tukkeutuu koko ajan, ku yrität saaha niitä karkkeja ulos. Olo on ku koulutetulla koiralla, joka saa herkkupaloja sellasesta koirien älypelistä. 


Kyllä,miula on ensimmäisen maailman ongelmat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti