sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Joulukalenteria--ehkä?

 Tässä välissä tulee tällänen pieni välihuomio miu elämästä: Oon antanu itselleni luvattomasti luvan lipsahtaa vähä liikaa älypuhelimen vankilaan. Tästä esimerkkinä nyt vaikka se, että sen sijaan että oisin oikeesti turvallisella tavalla järjestäny miu supersuositun joulukalenteritarinan jatkumon, oletin, että kun kirjotan ne osat valmiiks ja lataan tänne bloggeriin, niin sitte voi vaan älypuhelimella käyä ne julkasemassa päivittäin.. No, sitte ku jättää sen älypuhelimen taksiin tullessaan humpalta kotiin, niin se vähän vaikeuttaa tätä tilannetta. Siinä siis selitys miks tää 12.12 tuli vähänpaljon myöhään..

Mainittakoon, että sen lisäks että luotin pystyväni hoitamaan blogia älyluurillani, oon myös antanu itseni käyttää mobiilivarmennetunnistetta verkkopankissa niin paljon, että en enää muista salasanaani sinne pankkiin ja sain tunnukseni lukkoon. Eli huomenna eka päiväajelu pankkitädin luo hattu kourassa ja seuraavaks sitte noutamaan se perhanan luuri kehä kolmosen varrelta. 

Nyt oli kyllä tositosi lähellä jo, etten päätyny ihan vaa ottamaan käyttöön miu vanhaa Nokialaista, siis sellasta, jossa on näppäimet ja matopeli. Onneks oon säästäny sen, uskon, että sen aika tulee vielä. Ehkä nopeammin kuin uskommekaan.. 

Mutta hei, ei hätää, oon bäk ty tietsikka, eli blogi jatkuu tässä taas :D 


Tässä teille vielä kuva ajalta, ku miula ei ollu älypuhelinta ja miu mielenterveys oli vielä ihan voimissaan. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti